Home Stiri FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

0
0

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria producţiilor coreene, care i-au adus audienţe semnificative în anii trecuţi.

TVR 2 va difuza seria coreeană „Preţul trădării”, în locul serialului coreean “Destinul Printesei OK-Nyeo”, care se încheie azi. Noul serial începe marţi şi va fi difuzat zilnic de la ora 17.40 la TVR 2.

Serialul a avut premiera în Coreea în aprilie 2015, regizorul Kim Sang-ho declarând la lansare că:

„Titlul este ironic. Preţul trădării/Splendid Politics ne spune povestea întunecată şi tumultuoasă a politicii duse de dinastia Joseon, explorează pasiunea imensă a omului pentru putere. Aspectul interesant al acestei drame este că dezbate ce fel de lider ar trebui să fie regele şi ce tip de persoană ar trebui să fie implicată în politica unui stat.”

Seria nouă de la TVR 2 va avea 50 de episoade şi va prezenta povestea prinţesei Jungmyung din dinastia Joseon, a cărei viaţă a fost marcată de luptele dintre moştenitorii regali pentru puterea absolută. Şi chiar dacă de la o vârstă fragedă soarta prinţesei este afectată de o lovitură de stat, de intrigi, comploturi şi trădări – ea va reuşi, peste ani, să depăşească toate obstacolele.

Despre ce e vorba în serial:

Povestea începe în Coreea secolului XVII, în timpul dinastiei Joseon. Prinţesa Jungmyung este singura fiică a regelui Seonjo şi a reginei Inmok. La moartea regelui, fiul nelegitim al acestuia, Gwanghae, dă o lovitură de stat ca să pună mâna pe tron şi face totul pentru a scăpa de cei care-i stau în cale: îl ucide pe prinţul moştenitor legitim şi o exilează pe regină.

Ştiind că viaţa fiicei ei este în primejdie, regina încearcă s-o trimită într-un loc sigur, dar asasinii sunt pe urmele ei. Barca pe care se află copila şi dădaca ei ia foc, dar mica prinţesă reuşeşte să supravieţuiască şi ajunge în Japonia, pe o corabie de negustori.

Aşa se face că prinţesa Jungmyung creşte printre oamenii de rând, dându-se drept băiat ca să ajungă negustor ambulant în Dejima, oraş vestit pentru schimburile comerciale cu Coreea.

Visul ei arzător este să se întoarcă acasă şi să se răzbune pe omul care i-a nimicit familia. Deghizată în bărbat, ea reuşeşte să se întoarcă în ţara natală şi să se angajeze la un birou ministerial, fără a-şi dezvălui încă identitatea.

Între timp, Gwanghae, regele uzurpator, a fost detronat după 10 ani de domnie iar pe tronul dinastiei Joseon a urcat regele Injo. Paranoic şi temându-se pentru poziţia sa, acesta află că prinţesa Jungmyung e încă în viaţă şi încearcă şi el s-o elimine. Misiunea tinerei Jungmyung devine tot mai complicată, ea încercând să-şi recapete statutul la curtea regală, riscând în permanenţă să-şi piardă viaţa în jocurile periculoase ale puterii.

Galerie fotoJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Love Story, un nou serial turcesc, din ianuarie la postul Happy Channel

Postul Happy Channel va difuza, din 2 ianuarie, serialul turcesc O poveste de iubire (Love…