Home seriale turcesti Love Story, un nou serial turcesc, din ianuarie la postul Happy Channel

Love Story, un nou serial turcesc, din ianuarie la postul Happy Channel

0
0

Love Story

Postul Happy Channel va difuza, din 2 ianuarie, serialul turcesc O poveste de iubire (Love Story/Bir Ask Hikayesi). Seria, de luni până vineri de la ora 20.00.

Producţia este realizată după scenariul serialului coreean I’m Sorry, I Love You şi este filmată în Turcia şi Germania.

Sinopsis Love Story:

Love Story descrie o poveste de iubire dintre Korkut Ali şi Ceylan German.

Korkut Ali este un tânăr frumos și carismatic de origine turcă, cu o poveste dramatică. După ce a fost abandonat de părinți când era mic, a fost adoptat de o altă familie, după care a fost abandonat de nou.

Ceylan este o tânără frumoasă, care locuiește în Istanbul și lucrează ca fashion designer pentru un cântăreț celebru, Tolga, de care este îndrăgostită, însă sentimentele nu îi sunt împărtășite.

Într-o zi, Ceylan pleacă în Germania cu Tolga, pentru a filma un videoclip, unde face tot ce îi stă în puteri să îi fie pe plac lui Tolga, însă fără succes, ceea ce o supără foarte tare și o determină să se întoarcă în Istanbul.

Pe drumul spre aeroport, bagajul îi este furat și rămâne fără bani. În același timp, îl cunoaște pe Korkut, căruia îi cere ajutorul. Korkut nu are idee că tânara din fața lui este femeia care îl va ajuta să uite de suferința din viața lui.

Când ajunge acasă, Korkut găsește invitația la nunta fostei iubite. Korkut hotărăște să meargă la ceremonie cu gândul de a-și recupera iubita. În timpul evenimentului, Korkut este împușcat și ajunge în stare critică la spital. Urmează o perioadă dificilă și astfel se decide să plece din Germania și să se întoarcă în Turcia, în Istanbul, să-și regăsească părinții.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…