Home Grile POSTURI Happy Channel va difuza Gossip Girls, din ianuarie

Happy Channel va difuza Gossip Girls, din ianuarie

0
0

gossip-girlPostul Happy Channel, televiziunea pentru femei a trustului Intact, va difuza de la începutul lunii ianuarie serialul Gossip Girl. Primul sezon Gossip Girl a fost programat de Happy Channel, din 2 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri de la 22.00, la 00.00.

“Gossip Girl”, un serial bazat pe volumele cărților cu același nume, scrise de Cecily von Ziegesar, prezintă viața „perfectă” sau aparent perfectă a unor adolescenți frumoși și bogați din Upper East Side, New York.

Serialul face o radiografie a lumii unor tineri ce provin din familiii din înalta societate newyorkeză. Ei întâmpină probleme caracteristice vârstei, ce le complică existența, încearcă să facă față relațiilor amoroase, mereu dramatice și totodată trebuie să ia cea mai bună decizie în ceea ce privește alegerea universităților unde vor studia.

Evenimentele din luxosul Upper East Side al Manhattan-ului din orașul New York sunt povestite pe un blog de “Gossip Girl” de un personaj omniprezent, vocea fiind a actriței Kristen Bell.

Serialul începe cu reîntoarcerea Serenei van der Woodsen (Blake Lively) din misterioasa ședere la o școală din Connecticut. Blair Waldorf (Leighton Meester), pe care autoarea o descrie ca fiind regina dintr-un joc de șah, este vechea prietenă și rivala ocazională a Serenei, dar și Regina Albină (Queen Bee) a scenei sociale din Liceul Constance Billard.

Povestea îi urmărește și pe Chuck Bass (Ed Westwick), băiatul rău din Upper East Side, Nate Archibald (Chace Crawford), prietenul cel mai bun al lui Chuck, aducând și alte personaje pe scena controversată a Manhattan-ului: Dan Humphrey (Penn Badgley), prietenul lui Nate și iubitul, apoi fostul iubit al Serenei, Vanessa Abrams (Jessica Szohr), prietena cea mai bună a lui Dan și sora cea ambițioasă a lui Dan, Jenny Humphrey (Taylor Momsen).

După ce Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului, a vizitat platourile de filmare, acesta a declarat ziua de 26 ianuarie ca fiind ziua oficială “Gossip Girl”, întrucât a apreciat modul în care producătorii au prezentat oraşul New York în serial.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…