Home Grile POSTURI Happy Channel, grilă nouă de programe în 2017

Happy Channel, grilă nouă de programe în 2017

0
0

happy channel grilaHappy Channel lansează, în ianuarie, noua grilă de programe în ianuarie, cu producții românești, dar și străine.

PaginadeSeriale prezintă în continuare programele pe care Happy Channel le va avea în grilă din ianuarie 2017:

  • De luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, Happy Channel a programat patru ore de seriale turcești! “Elif” revine din 2 ianuarie, de la 18:00 – 20:00, cu finalul primului sezon, iar la 20:00 va debuta serialul “O poveste de iubire” (“Love Story).
  • Tot în a doua zi din Noul An, de la 22:00, Happy Channel a programat seerialul american “Gossip Girl”. Postul va difuza toate cele șase sezoane ale producției.
  • Pe 8 ianuarie, Happy Channel continuă difuzarea unora dintre cele mai apreciate seriale britanice: “Downtown Abbey” (revine cu cel de-al 3-lea sezon) și “Mr. Selfridge” (revine cu finalul sezonului 2).
  • Pe 16 ianuarie, “Happy Day” și “Happy Night” se întorc pe TV.
  • Din luna ianuarie, Anca Țurcașiu va prezenta “Tribute” la “Happy Day” – o suită de reportaje cu personalități românești din diferite domenii.
  • Tot din ianuarie, Criss și Stephan Pelger vor prezenta noutăți în materie de fashion la “Style pe fază” la “Happy Night”.
  • Prima parte a anului 2017 aduce un nou serial sud-american, “De trei ori Ana” (“Tres veces Ana”), dar și serialul turcesc “Sezonul cireșelor” (“Cherry Season”).


Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…