Home Grile POSTURI VIDEO. Tabu-ul lui Tom Hardy se vede astăzi la HBO

VIDEO. Tabu-ul lui Tom Hardy se vede astăzi la HBO

0
0

1456422511-tom-hardy-tabooSeria Tabu, în care Tom Hardy are rolul principal, debutează astăzi pe TV, la HBO, de la ora 20.00. Miniseria de opt episoade va fi în fiecare vineri, de la 20.00, este produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knight.

Acțiunea serialului Tabu are loc în 1814 și prezintă călătoria lui James Keziah Delaney (rol jucat de Tom Hardy), un bărbat care a fost până la capătul pământului și se întoarce schimbat complet. Deși se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moșteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și pentru a-și reclădi viața.

Înconjurat de conspirații, crimă și trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Din distribuție mai fac parte Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (Culisele puterii) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin (Urzeala tronurilor) apare ca Zilpha Geary și David Hayman ca Brace.

Tabu este creat de Steven Knight, împreună cu Tom Hardy și Chips Hardy, care este și producătorul consultant al serialului. Producătorii executivi sunt Ridley Scott și Kate Crowe de la Scott Free, Tom Hardy și Dean Baker de la Hardy Son & Baker și Steven Knight, iar Timothy Bricknell este producător. Tabu este regizat de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) și Anders Engström (episoadele 5-8) și îi aduce din nou împreună pe Hardy și Knight pentru a treia lor colaborare, după Locke și Peaky Blinders.

Serialul dramă de opt episoade, fiecare de câte o oră, este integral și pe HBO GO.

Trailerul serialului, AICIJobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…