Home Grile POSTURI Căutări misterioase, la TNT. Genul programului: comedie neagră

Căutări misterioase, la TNT. Genul programului: comedie neagră

0
0

cautari misterioaseTNT lansează un nou serial de comedie în grila de primăvară: Căutări misterioase. Producția va debuta la TNT pe 19 martie, în fiecare duminică, de la ora 21.05.

Căutări misterioase este o comedie neagră care o aduce în rolurile principale pe Alia Shawkat (Situație de criză) și pe John Early, John Reynolds și Meredith Hagner. Scenariul serialului este scris și regizat de Sarah-Violet Bliss și Charles Rogers. Serialul va putea fi urmărit din 19 martie, în fiecare duminică, de la 21:05, la TNT.

Despre serial

Căutări misterioase se concentrează pe Dory (Alia Shawkat), o tânără fragilă și frustrată, care nu a fost niciodată muțumită de ea, iar cea mai mare realizare a ei a fost să organizeze un eveniment unde oamenii puteau dona haine. Dory se simte blocată în propria relație cu iubitul ei Drew (Reynolds), un tip lipsit de voință, dar care o iubește sincer, și, în același timp, se simte îndepărtată de prietenii ei, Elliott (Early), un narcisist în adevăratul sens al cuvântului, și Portia (Hagner), o actriță care luptă pentru a echilibra balanța dintre provocările cauzate de insecuritatea cronică și emoțiile puternice pe care le are.

Dory este preocupată peste măsură de dispariția lui Chantal, o tânără din liceu pe care abia o cunoștea și, deși nu sunt detectivi, iar ţelurile lor sunt petrecerile reuşite, Dory, Drew, Elliott și Portia ajung să înțeleagă rapid ce pericol îi așteaptă, încurcându-se într-un complot mult prea sinistru pentru a o găsi pe fata dispărută.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…