Home Grile POSTURI Căutări misterioase, la TNT. Genul programului: comedie neagră

Căutări misterioase, la TNT. Genul programului: comedie neagră

0
0

cautari misterioaseTNT lansează un nou serial de comedie în grila de primăvară: Căutări misterioase. Producția va debuta la TNT pe 19 martie, în fiecare duminică, de la ora 21.05.

Căutări misterioase este o comedie neagră care o aduce în rolurile principale pe Alia Shawkat (Situație de criză) și pe John Early, John Reynolds și Meredith Hagner. Scenariul serialului este scris și regizat de Sarah-Violet Bliss și Charles Rogers. Serialul va putea fi urmărit din 19 martie, în fiecare duminică, de la 21:05, la TNT.

Despre serial

Căutări misterioase se concentrează pe Dory (Alia Shawkat), o tânără fragilă și frustrată, care nu a fost niciodată muțumită de ea, iar cea mai mare realizare a ei a fost să organizeze un eveniment unde oamenii puteau dona haine. Dory se simte blocată în propria relație cu iubitul ei Drew (Reynolds), un tip lipsit de voință, dar care o iubește sincer, și, în același timp, se simte îndepărtată de prietenii ei, Elliott (Early), un narcisist în adevăratul sens al cuvântului, și Portia (Hagner), o actriță care luptă pentru a echilibra balanța dintre provocările cauzate de insecuritatea cronică și emoțiile puternice pe care le are.

Dory este preocupată peste măsură de dispariția lui Chantal, o tânără din liceu pe care abia o cunoștea și, deși nu sunt detectivi, iar ţelurile lor sunt petrecerile reuşite, Dory, Drew, Elliott și Portia ajung să înțeleagă rapid ce pericol îi așteaptă, încurcându-se într-un complot mult prea sinistru pentru a o găsi pe fata dispărută.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Toate titlurile care intră pe Netflix în octombrie. Un nou sezon Lupin, un documentar despre David Beckham și alte zeci de titluri

Ce aduce nou Netflix în luna octombrie. Câteva zeci de titluri vor fi disponibile de platf…