Home Grile POSTURI Serial nou la Diva: Pe urmele misterelor

Serial nou la Diva: Pe urmele misterelor

0
0
Hooten and the Lady,
Landscape Key Art
© Sky 1.

Diva pornește Pe urmele misterelor. Postul va difuza un nou serial de aventură, primele două episoade începând de marți, 28 martie, de la ora 21:00.

Serialul de aventuri, al cărui titlu original este Hooten & The Lady, o urmărește pe Lady Alexandra (Ophelia Lovibond, Guardians of the Galaxy), care face echipă cu Hooten (Michael Landes, Final Destination 2), un aventurier american șarmant, în căutarea comorilor ascunse prin toate colțurile lumii. Distribuția este completată de actrița britanică Jane Seymour, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker.

Cele două personaje centrale ale serialului Pe urmele misterelor sunt complexe – doi oameni care călătoresc foarte mult, se ajută reciproc să exceleze în descoperirea misterelor, dar care nu ar recunoşte asta niciodată. De la pădurea amazoniană, până la căutarea în Siberia a celui de al 51-lea ou Faberge, cei doi explorează lumea miturilor și a legendelor împreună.

Primul episod al serialului se desfășoară în cele mai întunecate colţuri ale Amazonului, unde Lady Alexandra Lindo-Parker – aflată în prima ei expediţie pentru British Museum – dă peste Hooten, un căutător de comori american. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună deoarece riscă moartea.

Load More In Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

VIDEO. Netflix aduce noi supereroi: The Umbrella Academy. Când va debuta

Netflix aduce în februarie un nou serial cu supereroi, The Umbrella Academy. Producția va …