Home Seriale TV VIDEO. AXN va difuza serialul Snatch, creat după filmul omonim cu Jason Statham

VIDEO. AXN va difuza serialul Snatch, creat după filmul omonim cu Jason Statham

0
0

fullscreen-capture-27-feb-17-62201-pm-bmpTitlul Unde dai și unde crapă/ Snatch, regizat de Guy Richie și avându-l pe Jason Statham în rol principal, a fost transformat în serial și va fi la AXN, în această primăvară. Producția a fost programată de AXN pentru luna aprilie.

În noua versiune serializată vor apărea actori cunoscuți din filme precum Harry Potter, Gossip Girl sau Skins.

Serialul Unde dai și unde crapă – Snatch este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. De-acum încolo, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

În Snatch va apărea, în rol principal, Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley în seria de filme Harry Potter. Unde dai și unde crapă este prima sa experiență pe platourile de filmare ale unui serial.

Grint joacă rolul lui Charlie Cavendish, un gangster care provine dintr-o familie bogată și dezorganizată. Actorul este, de asemenea, producătorul executiv al noului serial. Partenerul de ecran al lui Grint este Luke Pasqualino, cunoscut din serialele Skins și The Borgias.

În rolul lui Sonny Castillo, șeful mafiei locale, va fi Ed Westwick, Chuck Bass din Gossip Girl. În rolul tatălui personajului principal va fi Dougray Scott, actor cunoscut pentru aparițiile din Desperate Housewives, Mission Impossible 2 sau Taken 3.

Filmările primului sezon, ce numără 10 episoade, s-au desfășurat la Manchester.

Printre regizorii producției: Lawrence Gough (Doctor Who) și Nicholas Renton (The Musketeers). Creatorul serialului este Alex De Rakoff, cunoscut pentru Dead Man Running, The Calcium Kid și jocurile video Need for Speed: The Run, Grand Theft Auto 2.

Trailerul serialului Snatch, în continuare:

V-a plăcut de noi? Ne puteți da un LIKE AICIJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…