Home seriale romanesti Serial nou la Pro TV: Ai nostri. Cine sunt personajele

Serial nou la Pro TV: Ai nostri. Cine sunt personajele

0
0

horatiu-irinaSerial nou în grila Pro TV, începând de astăzi: Ai nostri vin după Las Fierbinți. Postul lansează o nouă producție de comedie, realizată de producătorii Las Fierbinți și Atletico Textila. Ai noștri va fi la Pro TV, începând din 2 martie, în fiecare joi, de la ora 21.30, după Las Fierbinți.

Despre serial:

Două familii complet diferite, Ciorbă și Ghica, au un singur lucru în comun pe care, din păcate, nu îl pot evita: cumetria! Cei doi copii din familii, Irina și Horațiu, se îndrăgostesc iremediabil și hotărăsc să facă pasul cel mare – căsătoria. Cu toate că interesele celor două familii nu au niciun punct în comun, tinerii îndrăgostiți sunt convinși că acest aspect nu va reprezenta o piedică în calea către fericire. O familie numeroasă. Ai noștri.

În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horațiu, fiul celor doi, este un polițist corect. Deși nu au posibilități financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu strictețe: sunt onorabili și întotdeauna respectând legea. La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalității. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, cea mai tânără fiică, este inocentă și diferită față de toți cei lângă care a crescut. Povestea serialului urmărește cei doi îndrăgostiți, dar și lupta pentru supremație a celor doi tați, Sandu și Marin, care nu poate duce decât la situații care vor stârni hohote de râs!

Personajele serialului Ai nostri:

horatiu-irinaHoratiu Ghica (jucat de Vlad Logigan) – iubitul Irinei, agent de politie, corect, idealist si saritor. Ii place viata de familie si e un pic naiv, cateodata nu reuseste sa observe lucruri evidente care se petrec chiar sub nasul lui.
Irina Ciorba (jucat de Cristina Mihăilescu) – E opusul lui Horatiu: energica, ambitioasa, pragmatica si usor workaholica. Si-ar dori foarte mult ca parintii ei si parintii lui sa nu se mai amestece atat de mult in viata lor si e intr-o permanenta concurenta cu sora ei, Madalina.

 

sandu-elena-ciorba-1Sandu Ciorba (jucat de Teodor Corban) – Liderul de clan interlop, om din popor, mucalit, jovial si sigur pe el. E organizat, nu intra in panica, Irina seamana mult cu el. S-a retras din activitatile interlope si incearca sa duca o viata cat mai cinstita, dar Doru, baiatul lui si Tibi, cumnatul, il fac sa recurga la metode mai putin ortodoxe pentru a rezolva anumite probleme. E mandru de Irina si vrea s-o ajute cat mai mult.
Elena Ciorba (jucat de Emilia Popescu) – Femeie simpla, gospodina, protectoare cu fetele si mereu binedispusa. Vorbeste mult, vrute si nevrute. Este superstitioasa si religioasa, stie de activitatile ilegale ale familiei, insa prefera sa se concentreze pe familie si gospodarie.

 

Doru Ciorba – Baiatul de bani gata, pe care parintii l-au cocolosit de cand era mic, dar care vrea putina actiune, sa se distreze, adrenalina. Este bonom si pofticios, iar seriozitatea Irinei il calca pe nervi, asa ca se poarta cat mai imatur cu ea, ca atunci cand erau mici.

doru-6-mod
Madalina Oprea – Are o relatie vulcanica cu sotul ei, Tibi, cu care s-a casatorit devreme si a inceput imediat sa faca copoo. Ii place sa se laude si sa barfeasca, iar pentru ca are trei copii, se crede experta in orice. E geloasa pe Irina, pentru ca e mai desteapta si mai independenta decat ea.

madalina-carton-2
Tibi Oprea – Micul escroc de cartier, impulsiv si nu foarte inteligent. Crede ca mereu este cineva care comploteaza impotriva lui si are intotdeauna o „combinatie” pregatita pentru a se imbogati.

tibi-1
familia-ghicaVeronica Ghica (jucat de Gabriela Popescu) – este serioasa, distanta, Grammar Nazi  Vorbeste foarte pretios si sufera atunci cand nu este in centrul atentiei. Este scandalizata de societatea in care traim, de oamenii lipsiti de maniere. Crede ca educatia si cariera sunt cele mai importante lucruri in lume si e incantata de modul in care l-a crescut pe Horatiu
Marin Ghica (jucat de Constantin Pușcașu) – E tipicar, sfatos si vede conspiratii si in cele mai banale lucruri. Ii place sa se joace de-a detectivul si nu il are deloc la inima pe Sandu, pe care il crede un mafiot periculos, impotriva caruia cauta dovezi. O place pe Irina, pe care o crede o fata serioasa.

Brigitte – iubita lui Mircea, fratele interlop al Elenei. In aparenta este o pitipoaca sexy, pe care nu o duce capul foarte tare, insa, de fapt, rolul ei este cu totul diferit.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…