Home Grile POSTURI GRILA HAPPY CHANNEL. Sezonul cireșelor și Pasărea spin, printre noutățile primăverii

GRILA HAPPY CHANNEL. Sezonul cireșelor și Pasărea spin, printre noutățile primăverii

0
0

cherry-season-2Seriale noi în grila de primăvară a postului happy Channel, care pe 8 martie împlinește un an de la relansarea din Euforia TV.  Un serial românesc, filmat integral cu telefonul, unul turcesc și o producție clasică se numără printre noutățile primăverii la Happy Channel.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii martie din grila Happy Channel:

Serialul turcesc Sezonul Cireșelor este vedeta din prime-time. Producția va fi difuzată din 6 martie, de luni până vineri, în intervaloul 20.00 – 22.00.
la Happy Channel

“Sezonul Cireșelor” (“Cherry Season”) spune povestea lui Öykü (Özge Gürel), o tânără determinată care își dorește să devină un designer vestimentar celebru. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz (Serkan Çayoğlu), cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile. După ce se întâlnesc nimic nu va mai fi la fel. Destinul pare să le unească drumurile, iar de aici, o serie de peripeții, momente romantice presărate cu umor, dar și situații limită care vor schimba destinele personajelor din serial.

Serialul “Love Story” ajunge la final vineri, pe 3 martie. În aceeași zi ajunge la final și serialul Inima te minte, difuzat de la 17.00.

Clasicul Pasărea spin revine. Cunoscuta serie americană va fi reluată de Happy Channel, din luna martie. Producția va fi difuzată, din 4 martie, sâmbăta și duminica de la ora 20.00.

Un alt serial din grila de primăvară a postului Happy Channel va fi producția spaniolă marca Televisa, De trei ori Ana. Serialul va fi din 6 martie, de la ora 17.00 la 18.00, de luni până vineri.

iSerialul românesc Când mama nu-i acasă este o altă producție pe care Happy Channel a anunțat-o pentru acest an, însă pentru acest serial nu a fost anunțată data de lansare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…