Home #3Seriale #3Seriale. La ce se uită Nicoleta Nucă. Serialul Taboo, primul pe listă

#3Seriale. La ce se uită Nicoleta Nucă. Serialul Taboo, primul pe listă

0
0

 Nicoleta Nucă, artist Global Records, a vorbit în premieră pentru PaginadeSeriale despre serialele care îi plac atunci când are vreme să se uite.

De ce îi plac serialele? „Îmi plac pentru că te captivează și abia aștepți următorul episod, iar până atunci îți creezi în minte versiunea ta de continuare”, a mărturisit artista pentru PaginadeSeriale.

Iată trei seriale care au captivat-o pe artista Nicoleta Nucă:

1. “Taboo”: în primul rând îmi place Tom Hardy, mai ales în acest rol de aventurier sexy! Și mi-a plăcut foarte mult și atmosfera misterioasă care predomină pe toată durata serialului. Intrigile și ocultismul se împletesc cu necunoscutul, iar privitorul e mereu provocat să dezlege mistere. Iar pentru asta trebuie sa aștepți următorul episod.

2. “Westworld” este un serial SF thriller. Povestea se desfășoară într-o lume fictive, numita Westworld, ultimul fiind un parc de distracții western populat de androizi extrem de veridici și în care oamenii din lumea reală vin pentru a-și realiza și pune în practică absolut orice pornire, fără a-și pune în pericol viața. M-a captivat pentru că este extrem de bine realizat și pentru că te pune pe gânduri: ceea ce se întâmplă în serial seamănă tot mai mult cu directia înspre care merge lumea reală.

3. “The 100” am început de curând să-l urmăresc. Filmul urmărește viața pe pământ la 100 de ani după un război nuclear care a distrus tot. Singurii supraviețuitori sunt locuitorii unei nave spațiale de pe orbita Pământului, ale cărei resurse încep să se termine și asta îi face pe conducătorii navei sa trimită pe Pământ 100 de infractori pentru a vedea care sunt condițiile de acolo si dacă e posibilă viața. De aici începe o întreagă aventură.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Doru Todoruț Jobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…