Home Seriale TV Diva aduce povești noi pe TV: Seria de filme Misterele Aurorei Teagarden

Diva aduce povești noi pe TV: Seria de filme Misterele Aurorei Teagarden

0
0
Copyright 2015 Crown Media United States, LLC/Photographer: Katie Yu

Postul de televiziune Diva aduce din luna iunie o nouă serie de filme, Misterele Aurorei Teagarden (Aurora Teagarden Mystery).

Producția spune povestea Aurorei Teagarden, o bibliotecară cu o minte ascuțită, care face parte din clubul detectivilor amatori.

Diva va difuza cinci filme din seria Misterele Aurorei Teagarden (Aurora Teagarden Mystery), programate în fiecare duminică, din 2 iunie, ora 16:00.

Pe 2 iunie, duminica, de la ora 16:00, publicul are ocazia să exploreze Misterele Aurorei Teagarden: Enigma craniului (A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery). Povestea o prezintă pe Aurora Teagarden, o bibliotecară pasionată de cercetarea crimelor și cunoscută în micul oraș ca detectiv strălucit. Când prietena ei, Jane, moare în mod subit, Aurora află că a primit moștenire toate posesiunile acesteia, dar și o crimă de investigat. Tot ce îi rămâne de făcut este să conecteze indiciile: un craniu, un schelet lipsă și un grup de vecini suspicioși.

Data de 9 iunie, ora 16.00 aduce un nou film al seriei Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori (Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery). În acest film Aurora află că un membru al clubului detectivilor amatori a fost ucis într-o manieră despre care clubul lor urma să discute. Atunci când încă o crimă urmează același tipar, Aurora decide să găsească persoana din spatele acestui joc periculos.

Dacă sunteți interesați de imobiliare, Misterele Aurorei Teagarden: Trei dormitoare şi un cadavru (Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery) vă vor oferi o nouă perspectivă asupra pieței pe 16 iunie, de la 16:00. Încercând să o ajute pe mama ei, Aida, în prezentarea unei proprietăți scoase la vânzare prin agenția pe care o conduce, Aurora descoperă că se află într-o situație dificilă. În prima casă pe care o vizitează găsește un cadavru și nici a doua casă prezentată nu pare lipsită de surprize. Toate indiciile sugerează că un criminal este prezent în orașul lor.

Pe 23 iunie, de la 16:00, publicul este invitat în Misterele Aurorei Teagarden: Casa familiei Julius (The Julius House: An Aurora Teagarden Mystery.) Aurora se pregăteşte să se mute în casa ei de vis, dar descoperă că familia care trăia acolo, în urmă cu 4 ani, a dispărut misterios, fără urmă. Acest aspect trezește interesul clubului de detectivi amatori, care încep să investigheze un nou caz.

Pe 30 iunie avem parte de Misterele Aurorei Teagarden: O aventură ilicită (Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery). Bibiotecara și detectivul Aurora Roe Teagarden nu l-a plăcut niciodată pe detectivul Jack Burns. Dar nici nu și-a dorit vreodată să îl vadă mort, dar când descoperă ce i s-a întâmplat nu se poate abține să nu se alăture anchetei.

Jobs Database
Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Noutățile HBO în luna iulie. Sezon nou din Divorce, cu Sarah Jessica Parker, și Magicienii, printre vedetele lunii

Luna iulie bate la ușă și iată ce noutăți aduc HBO și HBO GO în materie de seriale. Cine s…