Home #3Seriale #3Seriale. Ce au în comun Înger Sălbatic și House of Cards? Sunt între serialele preferate ale Ilincăi Vandici

#3Seriale. Ce au în comun Înger Sălbatic și House of Cards? Sunt între serialele preferate ale Ilincăi Vandici

0
0

Ilinca Vandici, unul dintre prezentatorii Fan Arena de la Kanal D, ne-a povestit despre serialele preferate și când reușește să țină pasul cu ele.

„Iubesc serialele și le urmăresc ori de câte ori am ocazia, însă în ultima perioadă nu am mai găsit timp pentru asta, petrecând ore bune în compania copilului meu! Era o vreme când urmăream în fiecare seară câte un episod din serialele care ma încântau și era un fel de terapie, o relaxare totala stând și transpunându-mă în poveștile respective! Acum, tot ce îmi mai permit e sa trag cu ochiul in timp ce ma aranjez pentru emisiunea „FanArena”, la serialul “Mireasa din Istanbul”! Ma fascinează poveștile de dragoste turcești, scenariul extrem de ofertant și bine conturat, actorii desăvârșiți…”, a spus Ilinca Vandici pentru PaginadeSeriale.

Top 3 seriale preferate ale vedetei Kanal D Ilinca Vandici, în continuare:

 

1. Înger sălbatic: „Pe lângă dorința arzătoare de a deveni actriță, pe care mi-a insuflat-o vizionarea acestei productii, am învățat și limba spaniola, mi se pare chiar o experiența despre care vorbesc cu drag și mândrie!”

 

 

2. „Voi iubi și revedea cred, pentru tot restul vieții, „Twin Peaks”, vechea și noua varianta! Ador misterul scenariului, iubesc jocul actoricesc, povestea, ținutele, perioada!”

 

3. Revenind in zilele noastre, urmăresc ori de câte ori pot câte un episod din „House of Cards”! Îmi plac punerile in scena ale situațiilor reale la care noi, oamenii de rând, nu avem acces! Ma intriga jocurile puterii și sunt absolut sigura, chiar dacă nu e menționat, ca toate poveștile de acest gen au mult mai mult decat un sambure de adevar.

Despre #3Seriale.

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Bogdan Nicolai

#3Seriale de la Gina Pistol

#3Seriale de la Octavian Strunilă

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Nicoleta Nucă

#3Seriale. Bratu și Giurgea de la SuperSpeed

#3Seriale de la Lori CiobotaruJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…