Home Seriale TV Epic Drama va difuza serialul german Submarinul, Lizzy Caplan și Tom Wlaschiha

Epic Drama va difuza serialul german Submarinul, Lizzy Caplan și Tom Wlaschiha

0
0

Canalul Epic Drama va difuza serialul Submarinul (Das Boot) începând cu luni, 26 noiembrie, de la ora 22:00, un serial în opt episoade cu un buget de peste 32 de milioane de dolari.

Serialul, o coproducţie Bavaria Fiction, Sky Deutschland şi Sonar Entertainment, va fi difuzat în fiecare luni, cu câte două episode consecutiv, de la orele 22.00 şi 23.00.

Submarinul este un serial cu opt episoade, filmat la Munchen, La Rochelle, Praga şi în Malta și are ca temă principală greutăţile vieţii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi realitatea brutală a traiului într-un conflict armat fără sens.

Producția continuă povestea filmului din 1980, la un alt nivel, cu o nouă navă şi un nou echipaj, care are de îndeplinit o nouă misiune. Totul prin prisma a două poveşti ce se desfăşoară în paralel, pe mare şi pe uscat.

În distribuţia serialului se regăsesc  Vicky Krieps (Phantom Thread), Lizzy Caplan (Masters of Sex), Tom Wlaschiha (Urzeala Tronurilor), Vincent Kartheiser (Mad Men) și James D’Arcy (Marvel’s Agent Carter).

Despre Submarinul/Das Boot

În toamna anului 1942, în Franţa aflată sub ocupaţie, submarinul U-612 este gata de primul său voiaj, pregătindu-se să participe la ostilităţile din ce în ce mai accentuate din război, alături de tânărul său echipaj şi de noul comandant, Klaus Hoffmann.

Cei 40 de tineri aflaţi la prima misiune se luptă cu claustrofobia şi condiţiile grele ale vieţii pe submarin. Personalităţile lor sunt împinse la limită, în timp ce tensiunile cresc, iar loialitatea începe să se piardă.

În acelaşi timp, în La Rochelle, lumea lui Simone Strasser îşi pierde controlul, atunci când aceasta se lasă angrenată într-o legătură amoroasă periculoasă şi interzisă, sfâşiată între loialitatea pentru Germania şi Rezistenţa franceză, iar ea începe să pună totul sub semnul îndoielii.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…