Home #3Seriale #3Seriale. Actorul Daniel Nuță, din Sacrificiul, și serialele sale favorite. „Atenție! provoacă dependență!”

#3Seriale. Actorul Daniel Nuță, din Sacrificiul, și serialele sale favorite. „Atenție! provoacă dependență!”

0
0
Daniel Nuță, protagonistul serialului Sacrificiul, de pe Antena 1

La ce seriale se uită actorii. Daniel Nuță, actor de teatru, absolvent de UNATC, îi va da viață lui Robert, personaj principal în Sacrificiul, noul serial pe care Antena 1 îl va difuza în toamnă.

Dar până să-l cunoașteți mai bine din serial, PaginadeSeriale.ro l-a invitat să vorbească despre serialele care îi plac.

Recomandările lui vin cu un disclaimer ferm: „Atenție! provoacă dependență!”

„Aș putea vorbi la nesfârşit despre seriale și de ce iubesc să le văd, admir, analizez, studiez, discut despre după”, mărturisește actorul pentru PaginadeSeriale.

„Nu există o rutină în a mă uita, aflu de unul foarte bun sau apare un nou sezon dintr-unul, mă închid în casă și îl văd da capo al fine.

De ce? În ultimii ani, valoarea cinematografică a serialelor a crescut atât de mult, s-a investit enorm și s-au abordat niște teme atât de complexe și diferite, încât nu ai efectiv cum să nu vezi, să nu îți placă.

Diversitatea e atât de mare, apar platforme noi de la an la an, nu mai poți ține pasul, alegi în funcție de cultură, interese, pasiuni etc. Mno, există pentru toată lumea, e normal. Trăim în secolul în care orice alegere e la un click distanță. Nu ai cum să nu găsești ceva pentru tine.” mai spune el.

„Filmul va rămâne întotdeauna pe un piedestal pentru mine, iubesc ideea de film, 1 minute movie, short, mediu, lungmetraj – pentru că există un parcurs și un final clar, totul comprimat, intensificat, dar serialele vor acapara în mare parte atenția, all over the world și nu văd ceva neapărat rău în treaba asta. #zicșieu”

PaginadeSeriale l-a invitat să vorbească despre trei titluri care i-au plăcut. Daniel Nuță ne-a prezentat mai multe, și-i mulțumim :). „ Pur și simplu nu am putut să aleg 3”, spune el.

„Aș spune miile de motive pentru care le iubesc pe fiecare dintre ele, însă toate au ceva în comun: autenticitate, profunzime, istorie, informații noi, povești, vieți, învățături, idei care m-au fascinat, m-au bulversat, intrigat, mi-au pus întrebări despre mine, m-au schimbat.

Cred că asta este și scopul lor sau aveam eu nevoie. Cinematografie pură. O scriitură complexă, imprevizibilă, imagine și sunet impecabile iar despre actori… nu pot să vorbesc pentru că sunt pur și simplu brilianți.

Atenție (oricare dintre cele spuse mai sus): provoacă dependență! Mare. O dependență benefică, just, țin de foame spirituală, dar la un moment tot suntem nevoiți să ieșim din casă și să mergem la joburi. Așadar, vi le recomand cu cea mai mare căldura pe toate, dar uitați-vă cu grijă.”

Iată serialele favorite ale lui Daniel Nuță:

1. Band of brothers (mini-serie)

2. Peaky Blinders

3. Decalogul (mini-serie)

4. Chernobîl (mini-serie)

5. The Young Pope

6. Breaking Bad

7. GOT

Carte de vizită Daniel Nuță, Robert din serialul Sacrificiul:

Daniel Nuță, absolvent al U.N.A.T.C., a jucat de-a lungul timpului în numeroase piese de teatru precum „Încurcãturã la nivel înalt”, „Câinele Grãdinarului”, „Las cã ştim noi”, „Shakespeare by Night” sau Othello, dar şi în ultimele videoclipuri lansare de Carla’s Dreams. În serialul Sacrificiul actorul îi va da viață lui Robert.

Despre #3Seriale.

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale. Irina Rimes

#3Seriale. Radu Buzăianu

#3Seriale. Minelli

#3Seriale. Bogdan Miu, Digi FM

#3Seriale. Cătălin Striblea

#3Seriale Andreea Marin

#3Seriale Anghel Damian serialul Vlad

#3Seriale Octavia Geamănu

#3Seriale Maurice Munteanu

#3Seriale de la Bogdan Nicolai

#3Seriale de la Gina Pistol

#3Seriale de la Octavian Strunilă

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Nicoleta Nucă

#3Seriale. Bratu și Giurgea de la SuperSpeed

#3Seriale de la Lori Ciobotaru

#3Seriale Ilinca Vandici

#3Seriale Florin Ristei

#3Seriale. Teo Trandafir

#3Seriale. Actorul Ștefan IancuJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…