Home Interviu Don Hany, despre rolul său din Ritmul inimii: Când cunoaștem noi personajul a comis deja o greşeală şi va mai face câteva

Don Hany, despre rolul său din Ritmul inimii: Când cunoaștem noi personajul a comis deja o greşeală şi va mai face câteva

0
0

14369911_1279024688797685_5697092596963447444_n„S-a însurat pentru a avea o anumită imagine în comunitatea medicală și a văzut rapid cât de grea e o căsnicie. L-a atras ideea de a fi căsătorit, dar acum e într-o căsnicie nefericită şi îşi înşală soţia”, spune actorul Don Hany despre rolul său – Jesse Shane – din serialul Ritmul inimii.

Serialul este difuzat în România de postul Diva, în fiecare marți de la 21.00.

Doctorul Jesse Shane șeful departamentului de Chirurgie de la spitalul St. Matthew’s Hospital.

Cum ai descrie personajul tău, Jesse?

Don Hany: Jesse Shane e un tip aventuros; n-a prea avut noroc în viaţa personală; cred că recent mi-am dat seama că nu a avut tată şi, pentru că s-a descoperit rapid că se descurcă la liceu şi că s-ar putea apuca de medicină, a fost probabil sfătuit părinteşte de mulţi dintre profesorii săi de liceu şi apoi de facultate.

Cred că ideea lui despre relaţii e puţin deformată, pentru că nu a fost niciodată sfătuit în legătură cu asta.

S-a însurat pentru a avea o anumită imagine în comunitatea medicală și a văzut rapid cât de grea e o căsnicie. L-a atras ideea de a fi căsătorit, dar acum e într-o căsnicie nefericită şi îşi înşală soţia. Poate că soţia lui ştie şi acceptă asta, dar relaţia lor e în declin. Deci când îl cunoaştem noi a comis deja o greşeală şi va mai face câteva.

Care este dinamica relației dintre Jesse și Alex?

Don Hany: Când se întâlnesc între ei există tone de energie, dar nu pot construi ceva împreună pentru că amândoi au traiectorii atât de puternice.

Ce părere ai despre Kathy Magliato, medicul care a inspirat personajul lui Alex din Ritmul inimii?

Don Hany: Kathy Magliato este o persoană incredibil de rară, e unul dintre puţinii oamenii din lume care au devenit chirurgi care efectuează transplanturi de inimă şi face parte dintr-un grup şi mai restrâns de doctori cardiotoracici, fiind femeie.

La ea mă inspiră cel mai mult natura studiilor pe care le-a făcut, viaţa căreia a trebuit să i se adapteze, viaţă care ar fi trebuit mai mult ca sigur să îi elimine compasiunea din sistem. Dar ea a răzbit şi şi-a dat seama că, pentru a supravieţui şi a practica cât mai bine medicina, trebuie să fie plină de compasiune, iar asta este foarte interesant la ea.

Aș vrea să mai spun ceva, cred că spitalele sunt pline de comedie, pentru că trebuie să râzi ca să supravieţuieşti în fiecare zi.

Carte de vizită

Actorul Don Hany s-a născut pe 18 septembrie 1975 la Sydney, Australia. A mai jucat în serialele All Saints, Underbelly, Rush, Legend of the Seeker, Chandon Pictures, Miracles, Offspring, East West 101, Serangoon Road și altele și în filmele Big Top, Healing, Ali’s Wedding și altele.

Don Hany joacă în Ritmul inimii rolul medicului Jesse Shane, șeful departamentului de Chirurgie de la spitalul St. Matthew’s Hospital (un spital fictiv din Los Angeles). Jesse este, de asemenea, fostul mentor al Dr. Alex Panttiere, în vremea când aceasta era medic rezident.

Despre Ritmul inimii

Inspirat de viaţa şi realizările Dr. Kathy Magliato, noul serial medical dramatic Ritmul inimii este difuzat la Diva marțea, de la 21:00.

Heartbeat este povestea Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu.Jobs Database
Arata mai multe articole din Interviu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…