Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 96

Bahar Viata furata Episodul 96

0
0

Bahar Viata furata Episodul 96Bahar Viata furata Episodul 96 , difuzat de Kanal D , miercuri 13 iulie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Ates divorteaza de Arzu, reusind sa se elibereze de trecutul trist, insa se confrunta cu refuzul fostei sale sotii de a intelege situatia si de a se indeparta. Dezamagita de respingerea lui Ates, Arzu pune la cale un plan de razbunare impotriva acestuia, la indemnul lui Kenan.

Ilyas cedeaza insistentelor lui Efsun si hotaraste sa ii marturiseasca lui Sultan cine este adevarata ei fiica. Dornica sa isi stranga la piept fiica, Sultan merge sa ii destainuie aceasteia secretul care ii marcase existenta, insa este nevoita sa infrunte respingerea tinerei.

Efsun vrea sa isi ajute matusa sa isi recupereze fiica si recurge la ajutorul lui Bahar, care merge sa ii impartaseasca lui Zeynep despre situatia ei cu Hasret, pe care a repins-o la inceput.

Pe de alta parte, Ates reuseste sa divorteze de Arzu, insa fosta sa sotie nu accepta ca acesta sa isi refaca viata alaturi de Bahar.

Dornica de razbunare, Arzu este manipulata de Kenan, care o provoaca sa actioneze impotriva lui Ates. Fara sa stea pe ganduri, Arzu isi ia misiunea in serios si recurge la un gest necugetat.

In vreme ce Ates si Bahar se aflau la o cina in familie, organizata de Sultan pentru a sabatori impacarea cu fiica sa, isi face aparitia Arzu, mai hotarata ca niciodata sa se razbune pe Ates. Aceasta il ameninta cu o arma pe fostul ei sot, creand o stare generala de panica

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…