Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 98

Bahar Viata furata Episodul 98

0
0

Bahar Viata furata Episodul 98Bahar Viata furata Episodul 98 , difuzat de Kanal D , vineri 15 iulie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Insetat de razbunare, Kenan pune la cale noi intrigi si, folosindu-se de Cemre, reuseste sa il prinda pe Mehmet Emir in capcana pregatita.

Afland ca fiul ei s-a indragostit de Efsun, Hulya este socata de schimbarea de atitudine suferita de acesta si se opune categoric deciziei sale de a ramane casatorit cu cea care pricinuise numai necazuri familiei Atahan. Disperata, Hulya se gandeste sa actioneze pentru a-l desparti definitiv pe Arda de Efsun.

Pe de alta parte, Efsun nu realizeaza ca Arda are cu adevarat sentimente pentru ea si il intreaba sceptica daca cererea sa in casatorie a fost reala sau totul este un nou joc pus la cale de acesta pentru a o pedepsi pe Hulya. Tanarul incearca sa ii explice lui Efsun ca datorita jocului lor s-a nascut dragostea lui pentru ea. Cei doi indragostiti decid sa o infrunte pe Hulya si sa isi apere iubirea.

Intre timp, Kenan decide sa isi schimbe tactica si incearca sa o determine pe Cemre sa il atraga pe Mehmet Emir intr-o noua capcana. Lasata pe drumuri de Kanen, Cemre recurge disperata la ajutorul lui Mehmet, convingandu-l sa ii ofere adapost. Impresionat de lacrimile tinerei, Mehmet ia o decizie radicala, care avea sa declanseze noi conflicte la conac.

Sursa: kanald.ro

Jobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

AUDIENȚE. Las Fierbinți, la sute de mii de români distanță de locul doi. Două titluri turcești și trei românești în top cinci

AUDIENȚE. Care au fost cele mai urmărite seriale în luna octombrie? Primele cinci locuri s…