Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 98

Bahar Viata furata Episodul 98

0
0

Bahar Viata furata Episodul 98Bahar Viata furata Episodul 98 , difuzat de Kanal D , vineri 15 iulie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Insetat de razbunare, Kenan pune la cale noi intrigi si, folosindu-se de Cemre, reuseste sa il prinda pe Mehmet Emir in capcana pregatita.

Afland ca fiul ei s-a indragostit de Efsun, Hulya este socata de schimbarea de atitudine suferita de acesta si se opune categoric deciziei sale de a ramane casatorit cu cea care pricinuise numai necazuri familiei Atahan. Disperata, Hulya se gandeste sa actioneze pentru a-l desparti definitiv pe Arda de Efsun.

Pe de alta parte, Efsun nu realizeaza ca Arda are cu adevarat sentimente pentru ea si il intreaba sceptica daca cererea sa in casatorie a fost reala sau totul este un nou joc pus la cale de acesta pentru a o pedepsi pe Hulya. Tanarul incearca sa ii explice lui Efsun ca datorita jocului lor s-a nascut dragostea lui pentru ea. Cei doi indragostiti decid sa o infrunte pe Hulya si sa isi apere iubirea.

Intre timp, Kenan decide sa isi schimbe tactica si incearca sa o determine pe Cemre sa il atraga pe Mehmet Emir intr-o noua capcana. Lasata pe drumuri de Kanen, Cemre recurge disperata la ajutorul lui Mehmet, convingandu-l sa ii ofere adapost. Impresionat de lacrimile tinerei, Mehmet ia o decizie radicala, care avea sa declanseze noi conflicte la conac.

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…