Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 100

Bahar Viata furata Episodul 100

0
0

Bahar Viata furata Episodul 100

Bahar Viata furata Episodul 100 , difuzat de Kanal D , joi 21 iulie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Afland cine a provocat moartea micutului Doruk, Ates isi dezlantuie furia asupra lui Kenan, care pusese totul la cale.

Hulya si Muge trec prin clipe de groaza, acestea sunt atacate de Eyup, care hotaraste sa se razbune pe Kenan pentru toate necazurile pricinuite. Insa atacul lui esueaza si este nevoit sa se ascunda de furia lui Kenan. In cele din urma, oamenii trimisi pe urmele fugarului il gasesc si Kenan merge sa il pedepseasca pentru ca nu si-a dus la indeplinire sarcinile.

Pe masura ce afacerea lui Arda şi Efsun cunoaşte o dezvoltare tot mai mare, cei doi se apropie din ce în ce mai mult. Zeynep ajunge cunoscuta ca model si este inconjurata mereu de presa. Insa notorietatea acesteia, il determina pe Cemal sa realizeze ca este pe cale sa o piarda si devine agresiv, iar aceasta decide sa divorteze.

Pe de alta parte, Eyup este gasit mort cu o scrisoare alaturi. Moartea acestuia fusese inscenata de Kenan, astfel incat totul sa para o sinucidere. Intre timp, Ates ajunge la locul crimei impreuna cu Ismail si descopera cadavrul lui Eyup. Citind scrisoarea semnata de acesta, Ates afla adevarul crunt despre moartea fiului sau. Insa nu crede ca Eyup s-a sinucis si nici ca acea scrisoare ar fi fost scrisa de el, ci este convins că numai Kenan poate fi in spatele acestei inscenari.

Desi Kenan face tot posibilul sa nu se faca nicio legatura intre moartea lui Eyup şi persoana lui, Ates este de neoprit…

Sursa: Kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

De ce apar copiii în natură în reclamele TV

Copiii petrec din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, iar legătura lor cu natura și …