Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 106

Bahar Viata furata Episodul 106

0
0

bahar_viata_furata_ep_106

Bahar Viata furata Episodul 106 , difuzat de Kanal D , joi 4 august 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Arda primeste un apel care il va soca: acesta afla ca Hulya se afla la reanimare in stare critica si alearga intr-un suflet la spitalul unde aceasta este internata.

In acest timp, Ates este adus in fata comisarului de politie care il intreaba daca este constient de autodenuntul in care declara ca a incercat sa il ucida pe Kenan. Imediat dupa raspunsul afirmativ, acesta este dus in arestul politiei. In timp ce se plimba fericita pe malul marii, Ismail o suna pe Bahar pentru a-i da teribila veste care o socheaza – Ates este retinut pentru tentativa de omor.

 La spital, Efsun incearca sa il incurajeze pe Arda. Medicul, insa, le va da o veste care ii va bulversa pe membrii familiei – in sangele Hulyei a fost gasita o concentratie mare de medicamente pentru tensiune, dovada ca aceasta a fost otravita.

Ajuns in inchisoare, colegul de celula al lui Ates tresare la auzul numelui pronuntat de ofiterul de politie.

Intre timp, medicii anunta ca Hulya si-a revenit, insa recomanda un consult psihiatric pentru aceasta intrucat este posibil sa ramana cu pierderi de memorie, ceea ce declanseaza un intreg lant de intamplari.

Aduse in biroul lui Affan, Sultan si Ganimet incearca sa plece, insa sunt oprite de oamenii acestuia care le reproseaza ca au impiedicat-o pe Zeynep sa se marite cu el si cele doua femei sunt lovite fara mila.

 

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…