Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 99

Bahar Viata furata Episodul 99

0
0

Bahar Viata furata Episodul 99

Bahar Viata furata Episodul 99 , difuzat de Kanal D , miercuri 20 iulie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Ates planuieste in secret nunta sa cu Bahar, insa dupa evenimentul mult asteptat, acestia devin tinta de atac a lui Kenan, care vrea cu orice pret sa isi duca la capat planul de razbunare impotriva lui Ates.

Mehmet Emir este pe cale sa descopere intelegerea dintre Kenan si Cemre, insa tanara se teme de amenintarile primite si hotaraste in ultima clipa sa nu divulge secretul acestuia. Insa Cemre este angajata la conac, unde ii pregateste zile grele lui Kenan.

La intoarcerea in Istanbul, Bahar ajunge in mijlocul petrecerii sale de nunta, pregatita de Ates in secret. Dupa indelungi necazuri suferite, cei doi indragostiti isi unesc destinele in prezenta tuturor celor dragi sositi la conac.

In tot acest timp, Kenan priveste din umbra desfasurarea evenimentului si intervine pentru a-l ironiza pe Ates, oferindu-i o suma de bani. Contrar asteptarilor sale, totul se rasfrange asupra sa, deoarece Kenan este umilit de Bahar in vazul tuturor. Ranit in orgoliu, Kenan isi dezlantuie furia, pregatind cea mai crunta razbunare pentru Ates si sotia sa.

In vreme ce Kenan ii transmite indicatii precise angajatului sau, in legatura cu locul in care urma sa actioneze impotriva lui Ates si a lui Bahar, Cemre asculta convorbirea si, ingrozita de cruzimea barbatului decide sa intervina pentru a le salva viata.

Tanara merge la hotelul in care se afla mirii, insa este depistata de asasinul trimis de Kenan, care o impiedica sa intervina.

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…