Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 103

Bahar Viata furata Episodul 103

0
0

bahar_ep_103Bahar Viata furata Episodul 103 , difuzat de Kanal D , joi 28 iulie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Zeynep afla secretul lui Sultan si constientizeaza ca planul ei diabolic a despartit-o definitiv de Arda, asa ca este mai hotarata ca niciodata sa se razbune pe toti cei care au contribuit la nefericirea sa.

Gandindu-se la amenintarile lui Ates, Kenan traieste cele mai inspaimantatoare clipe, fiind chinuit de halucinatii sumbre. Acesta il vede aievea pe Ates amenintandu-l cu moartea si crede ca i-a sosit sfarsitul.

Pe de alta parte, Arda se teme ca o va pierde pe Efsun si incearca sa o determine sa se razgandeasca in privinta colaborarii sale cu noul investitor, insa mrejele celebritatii si ale succesului au ademenit-o indeajuns incat aceasta sa nu renunte la ceea ce i s-a propus.

Intre timp, Zeynep afla despre fapta josnica savarsita de mama sa biologica si refuza orice legatura cu Sultan, pe care o considera principala vinovata de distrugerea relatiei sale cu Arda. Furioasa, Zeynep este hotarata sa divulge secretul chiar in timpul unei conferinte de presa sustinuta de Efsun. Tanara este pe cale sa dezvaluie jurnalistilor felul in care s-au apropiat Arda si Efsun, insa este impiedicata la timp de de Sultan.

Momentele tensionate create de Zeynep, ii apropie si mai mult pe Efsun si Arda, care dau uitarii problemele traversate in casnicia lor si decid sa lupte impreuna impotriva tuturor obstacolelor. Fericirea acestora este incununata de vestea primita de Efsun, care afla ca este insarcinata.

Pe de alta parte, Sultan primeste vizita lui Affan, noul colaborator al lui Efsun, care ii face o propunere socanta in legatura cu Zeynep.

 

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…