Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 107

Bahar Viata furata Episodul 107

0
0

bahar_viata_furata_ep_107

Bahar Viata furata Episodul 107 , difuzat de Kanal D , vineri 5 august 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Arda si Efsun vin la Affan ca sa ii ceara socoteala pentru ce i-a facut matusii sale si pentru ca a incercat s-o cumpere pe Zeynep. Cei doi reusesc doar sa-i starneasca furia acestuia, care da ordin ca Efsun sa fie ucisa.

Asa ca, in timp ce Efsun se plimba pe malul marii alaturi de Bahar, asasinul platit de Affan isi monteaza pusca cu luneta si pune tinta pe tanara. Intre timp, Ismail si Cengiz ajung si ei pe faleza pentru a se intalni cu cele doua surori.

Intre timp, la inchisoare, Ates il intreaba pe barbatul misterios care ii este si coleg de celula ce vrea de la el. Ei ies impreuna in curte si batranul ii marturiseste lui Ates ca el e tatal lui si nu Tayfun German, asa cum a crezut mereu… Ates nu da crezare spuselor barbatului si se isca o incaierare intre acestia.

Pe faleza, Cengiz alearga intr-un suflet spre Bahar si Efsun pentru a le avertiza de pericol. Ismail se arunca in fata lui Efsun pentru a o proteja de glontul care ii era destinat. Cei doi se prabusesc impreuna.

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

De ce apar copiii în natură în reclamele TV

Copiii petrec din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, iar legătura lor cu natura și …