Home seriale turcesti Furtuna pe Bosfor Furtuna pe Bosfor Episodul 66

Furtuna pe Bosfor Episodul 66

0
0

Furtuna pe Bosfor episodul 66

Furtuna pe Bosfor Episodul 66 , difuzat de Kanal D , marti 12 martie 2016. Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor , este difuzat luni si marti de la ora 20:00.

Afland despre relatia lui Ozan cu Candan, cea care le pricinuise numai necazuri, Dilara merge sa o ameninte cu moartea pentru a o determina sa renunte la jocul pus la cale impreuna cu fiul ei.

Ingrozita de gandul ca Candan il foloseste pe Ozan drept arma a razbunarii sale, Dilara hotaraste sa faca de una singura dreptate si merge sa ii reproseze comportamentul adoptat. Dupa un schimb de replici dure, Dilara isi pierde cumpatul si o ameninta cu o arma, pentru a se asigura ca aceasta se va inspaimanta si va renunta la Ozan pentru totdeauna. In timpul discutiei lor, isi face aparitia Ozan care incearca sa o impiedice o posibila tragedie, spunandu-i mamei sale ca toata vina ii apartine.

 Pe de alta parte, Dilara se confrunta cu furia lui Cihan care tocmai aflase ca fusese tradat din nou de cea pentru care se sacrificase. Acesta ii reproseaza faptul ca a reluat povestea de iubire cu Harun, uitand de toate necazurile provocate de dusmanul lui. Cihan refuza sa asculte explicatiile Dilarei si o alunga din casa impreuna cu fiul ei, interzicandu-i sa isi mai vada ceilalti copii.

Maide afla ca Dilara a fost alungata de acasa si se gandeste ca a existat un motiv intemeiat pentru ca Cihan sa recurga la un asemenea gest. Informatia ii ridica semne de intrebare si lui Harun, care accepta sa se intalneasca cu Dilara pentru a-i spune decizia sa de a pune capat relatiei lor.

In vreme ce Dilara ii povesteste lui Cansu ca Harun a alungat-o din viata sa, crezand ca Demir nu este fiul lui, aceasta este retinuta de politie.

Dilara este acuzata ca a incercat sa o ucida pe Candan si este judecata in arest pana in ziua procesului, cand in sala de tribunal este asteptat un martor surpriza.

 

Sursa: kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Furtuna pe Bosfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…