Home seriale turcesti Furtuna pe Bosfor Furtuna pe Bosfor Episodul 71

Furtuna pe Bosfor Episodul 71

0
0

furtuna_pe_bosfor_episodul_71Furtuna pe Bosfor Episodul 71 , difuzat de Kanal D , luni 1 aprilie 2016.

Cihan este socat sa isi vada fiul tintuit la pat, internat cu forta intr-un ospiciu si, fara sa stea pe ganduri, acesta il aduce acasa. Inevitabil, incepe cearta dintre Cihan si Rahmi, fiul dojenindu-si tatal pentru felul in care a procedat cu Ozan, dar si pentru faptul ca nu a fost consultat in legatura cu astfel de decizii importante.

Pe de alta parte, Harun trece peste orgoliu si merge la Cihan sa ii propuna sa ingroape securea razboiului. Insa Cihan nu poate sa uite necazurile provocate de dusmanul sau si astfel conflictul acestora ramane deschis.

Ozan isi revine din starea de somnolenta produsa de medicamentatia primita la spitalul de psihiatrie, iar Hazal se grabeste sa il informeze ca Rahmi si Dilara sunt vinovati de starea lui precara. Furios, tanarul se revolta impotriva lui Rahmi dar si a tatalui sau, apoi alege sa paraseasca vila, mergand in bratele lui Candan. In semn de razbunare impotriva parintilor sai, Ozan vinde toate actiunile pe care le detinea lui Harun si matusii lui.

Cihan se intalneste cu Ayse si, dupa o discutie complexa, decid sa isi urmeze sentimentele si sa continue povestea de iubire. Cihan ii povesteste despre vizita lui Harun si despre intentiile false ale acestuia, iar Ayse ii reproseaza ca nu au cazut la pace.

Intre timp, Cihan afla ca fiul sau locuieste din nou in casa lui Candan si le ordona oamenilor lui sa o duca pe aceasta pe marginea unei prapastii, unde el avea sa o astepte, pentru a-i impune sa se indeparteze de fiul lui pentru totdeauna.

Dilara revine acasa si se intalneste cu Harun pentru ca acesta sa isi vada fiul. Harun ii povesteste iubitei sale despre ceea ce s-a intamplat cu Ozan, in lipsa sa, dar si despre relatia pe care Cihan o are cu Ayse.

Pe de alta parte, Deniz o cere in casatorie pe Cansu si ii daruieste acesteia un inel care sa marcheze logodna lor. Tanara accepta fara sa stea pe ganduri si fara sa ceara permisiunea parintilor sai. Insa, la scurt timp, Deniz trece clipe de groaza, atunci cand dusmanii tatalui sau ii ataca restaurantul cu focuri de arma.

Dilara este vizitata de colegele de la fundatie, care ii arata fotografii cu Maide. Dilara afla cine este aceasta cu adevarat si, stiind ca aceasta a cumparat cele treizeci de procente din actiunile lui Ozan dar si ca, la un moment dat, ii facuse o vizita surpriza, incepe sa vada cu alti ochi relatia dintre ea si Harun…

Sursa: Kanald.roJobs Database
Arata mai multe articole din Furtuna pe Bosfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…