Home #3Seriale #3Seriale+. La ce se uită omul de radio Vlad Craioveanu: Prison Break e serialul care mi-a redeschis apetitul pentru seriale

#3Seriale+. La ce se uită omul de radio Vlad Craioveanu: Prison Break e serialul care mi-a redeschis apetitul pentru seriale

0
0

L-am invitat pe omul de radio Vlad Craioveanu (de la Smart FM) să ne vorbească despre serialele care i-au plăcut și l-au marcat.

De la producții vechi, cum a fost serialul italian La Piovra, la producții din zilele noastre, cum este Peaky Blinders, Craioveanu ne-a vorbit de mai multe titluri care l-au marcat.

Le prezentăm în continuare:

Primul serial de la care am așteptat un episod nou a fost La PIOVRA, italian style, impresionant pentru că binele murea la sfârsit. A fost printre primele seriale care se apropiau de realitatea anilor ‘90.

După, mult timp, nu am mai urmărit seriale, pâna când am descoperit Prison Break. Real shit, real action, e serialul care mi-a redeschis apetitul pentru seriale.

Am văzut Breaking Bad, cu o relație professor-elev care te va face să nu chiulești niciodată la chimie, Boardwalk Empire, care, prin comparație cu acele vremuri, te face să te gândești la cât de glam este mafia de acum raportat la ce era pe atunci.

Desigur, mi-a plăcut și Peaky Blinders: țigani gangsteri de la inceputul secolului 20, o lecție de istorie și o producție excelentă, de la decor la actori și până la scenariu.

Gomorrah, o nouă lovitură excepțională din partea cinematografiei italiene în ceea ce privește filmele despre gangsteri. Personajele Ciro di Martio si Jenny Savastano sunt jucate extrem de real, de convingător.

Despre #3Seriale.

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Bogdan Nicolai

#3Seriale de la Gina Pistol

#3Seriale de la Octavian Strunilă

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Nicoleta Nucă

#3Seriale. Bratu și Giurgea de la SuperSpeed

#3Seriale de la Lori Ciobotaru

#3Seriale Ilinca Vandici

#3Seriale Florin RisteiJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…