Home Seriale TV Diva difuzează serialul fantasy Avanpostul și seria de filme Mythica

Diva difuzează serialul fantasy Avanpostul și seria de filme Mythica

0
0

Serialul fantasy Avanpostul va fi difuzat de Diva în fiecare seară de luni, în serie de câte două episoade, începând cu 28 ianuarie, de la ora 22:00.

Înaintea premierei serialului, postul va difuza și seria de filme Mythica, de la creatorii Avanpostul, programate în perioada 21-25 ianuarie, de la ora 23:00.

Despre Avanpostul

Producția americană spune povestea orfanei Talon (interpretată de actrița australiană Jessica Green), singura supraviețuitoare a rasei numită “Blackbloods”. După ce întregul ei sat a fost exterminat de o bandă de mercenari, Talon duce o viață solitară și descoperă că are anumite abilități care o fac mai rapidă, mai puternică și îi permit să se vindece mai repede ca majoritatea oamenilor.

După un deceniu, Talon se ascunde chiar sub ochii tiranicului regim al Primului Ordin, dar nu pierde nici o clipă din vedere scopul, acela de a-și răzbuna familia. Călătorește către o fortăreață fără de legi, la granița lumii civilizate, traversând peisaje spectaculoase pline de creaturi fantastice în căutarea asasinilor.

Imediat ce zărește Avanpostul, este atacată de o creatură feroce la timp pentru a fi salvată de căpitanul Garret Spears (Jake Stormoen), un adevărat cavaler în armură strălucitoare, frumos, șarmant și dur.

Despre seria de filme Mythica

Seria Mythica urmărește aventurile lui Marek, o vrăjitoare născută cu darul necromanției. Mythica: În căutarea eroilor (luni, 21 ianuarie) în care Marek se întâlnește cu preoteasa Teela, urmată de Mythica: Puterea cristalului întunecat (marți, 22 ianuarie) în care Marek încearcă să-l oprească pe Szorlok, cel mai mare dușman al său, din a folosi un vechi artefact, Mythica: Necromanta (miercuri, 23 ianuarie) în care Marek acceptă o misiune din partea unor hoți, urmat de Mythica: Stăpânul coroanei (joi, 24 ianuarie) în care continuă lupta contra lui Szorlok și finalul seriei Mythica: Tărânul zeilor (vineri, 25 ianuarie) în care Marek va face o alianță neobișnuită.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…