Home #3Seriale #3seriale. Actorul George Piștereanu și definiția serialului: „de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență”

#3seriale. Actorul George Piștereanu și definiția serialului: „de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență”

0
0

George Piștereanu face parte din distribuția serialului Pro TV Vlad și joacă rolul lui Tibi, „acolitul” unuia dintre personajele negative din serial.

Înainte de serial însă, a fost Silviu în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, câștigătorul premiului Ursul de Argint în 2010. A mai făcut parte și din alte distribuții, precum Loverboy, „Minte-mă frumos în Centru Vechi” și „Aventurile lui Nelly”. Mai mult, actorul mărturisește că a participat la un casting pentru un rol episodic în Game of Thrones, dar nu l-a obținut.

George ne-a spus care sunt cele trei seriale pe care le-a urmărit și pe care le recomandă cititorilor Paginadeseriale.ro

George Piștereanu:

„Serialele în ultimii ani au explodat în preferințele publicului, pentru că sunt foarte bine făcute, au actori senzaționali și descoperi alții noi la fel de buni.

Dar cel mai interesant este că video-ul nu se termină dupa 2-3 ore, ci durează sezoane întregi unde totul se complică și de cele mai multe ori nu îl poți lăsa, devine o dependență. Din această perspectivă, nu prea încep să urmăresc seriale, pentru că ar trebui să renunț la orele de somn care și așa sunt destul de puține. Îmi rămân filmele.”

Care sunt recomandările lui George? Prison Break, Urzeala Tronurilor și Lege și Dreptate, iar pentru unul dintre cele trei seriale a fost la casting.

1. Aș începe cu Prison Break, la care sincer m-am uitat pentru că auzeai de el la tot pasul. Odată ce am dat play la primul episod din primul sezon, am fost hipnotizat de modul în care regizorul a reușit să așeze piesă cu piesă elementele acțiunii. Totul este dedicat logicii, dar în așa manieră încât totul chiar este posibil în realitate.

Citeam că multe dintre scene au fost filmate în celule reale, iar numele inchisorii Fox River este dat de râul din Western Chicagoland, unde s-au ținut filmările. În prima fază a proiectului s-au realizat 13 episoade, dar odată cu succesul serialului, studio-ul a extins primul sezon la 22 de episoade. Iar cel mai interesant lucru a fost că serialul a fost interzis în 13 închisori, ceea ce mie sincer mi se pare incredibil.

Michael Scofield, jucat de Wentworth Miller, a facut un rol extraordinar, care cu siguranță îl va urmări pe parcursul întregii cariere. Dar așa cum ni se spune și în școala de actorie vis-a-vis de rolurile secundare care uneori le pot domina pe cele principale prin efectul actoricesc de bună calitate pe care îl pot produce, avem aici un personaj secundar care nu a pornit ca fiind foarte important. A reușit să rămână în memoria publicului mult timp după terminarea filmărilor – T-Bag, interpretat de Robert Knepper.

2. Games of Thrones (Urzeala Tronurilor), la care am reușit să mă uit după mult timp după ce s-a terminat ultimul sezon, tot din curiozitate.

Interesant a fost faptul că desființează cu totul mitul familiilor regale și al acoliților acestora, care au un comportament pe măsura rangurilor pe care le dețin. Asta m-a atras, pentru că avem nevoie de o formă de minciună cât mai apropiată de adevăr, datoriă lumii în care trăim, unde absolut totul are o explicație și nimeni nu este răspunzător de nimic.

Jocurile puterii, violența care este la tot pasul, incestul, faptul că personaje de care te-ai atașat mor foarte repede fac din acest serial o luptă contracronometru din care nu vrei să pierzi nici măcar un cadru.

Scenariul este inspirat din istoria Marii Britanii antice și medievale și din acest motiv are la bază evenimente reale cu care oamenii relationeză. Bugetul și echipa de actori au făcut ca acest serial să fie apreciat de milioane de oameni. Am avut ocazia să dau și eu un casting pentru un rol episodic din această producție, din pacate nu am reusit să obțin rolul, dar pot să vă spun că scenariul era extrem de logic și foarte bine scris.

3. The Justified (Lege și Dreptate) este un serial care nu a profitat de expunerea meritată și ca atare nu știu câti au reușit să-l vadă.

Este povestea lui Roylan Givens, interpretat de Timothy Olyphant, un polițist american care este trimis de superiorii lui în orașul natal, pentru a deveni șerif (US Marshal). Apare în Harlan Kentucky ca o gură de oxigen pentru cetățenii cinstiți și muncitori, dar și ca o piază rea pentru familiile nelegiuite care aveau deja rădăcini de generații în comercializarea produselor halucinogene.

Modul justițiar, burtal și direct prin care acționează te face să-ți dorești să-ți facă o vizită în orașul tău. Este un serial care merită urmărit și vi-l recomand cu mare drag.

Despre #3Seriale.

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale Anghel Damian serialul Vlad

#3Seriale Octavia Geamănu

#3Seriale Maurice Munteanu

#3Seriale de la Bogdan Nicolai

#3Seriale de la Gina Pistol

#3Seriale de la Octavian Strunilă

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDA

#3Seriale. Inna

#3Seriale. Shurubel, matinalul Kiss Fm

#3Seriale. Nicoleta Nucă

#3Seriale. Bratu și Giurgea de la SuperSpeed

#3Seriale de la Lori Ciobotaru

#3Seriale Ilinca Vandici

#3Seriale Florin Ristei

#3Seriale. Teo TrandafirJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…