Home Topuri TOP. Cele mai de succes seriale lansate în 2017

TOP. Cele mai de succes seriale lansate în 2017

0
0

Netflix sau HBO au investit în anul 2017 resurse pentru producerea seriale care să prindă din urmă serialele de mare succes din ultimii ani.

Iată un top 10 a celor mai de succes seriale produse de Netflix, HBO, ABC și nu numai, în 2017, potrivit unei analize făcute de TvInsider.com.

Aceste seriale rulează și în România:

1. 13 Reasons Why,este cel mai popular serial în anul 2017. De asemenea este disponibil și în România.

2. The Handmaid’s Tale, bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, este produs de rețeaua Hulu, dar în România este diponibil pe HBO GO.

3. The Good Doctor, produs și distribuit de ABC, ocupă ultimul loc de pe podiumul celor mai urmărite seriale din 2017. De asemenea, episodul pilot al serialului fost urmărit de peste 11 milioane de utilizatori. Serialul nu este diponibil în România.

4. Glow, produs și distribuit în România de Netflix, este o comedie realizată de echipa serialului „Orange Is the New Black”.

5. Star Trek: Discovery, inspirat din filmul de succes Star Trek, s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai urmărite serii. În România poate fi urmărit pe Netflix. Tot pe Netflix utilizatorii pot urmării toată colecția de filme Star Trek.

6. American Vandal, disponibil pe Netflix.

7.The Bold Type

8.Ozark un serial pe aceeași nișă cu Breaking Bad, despre carteluri mexicane, bani și droguri. Este distribuit în România de Netflix.

9.Mindhunter, un serial cu detectivi în stilul Zodiac, produs de Netflix.

10.Big Little Lies, inspirată din cartea cu același nume a scriitoarei australiene, Liane Moriarty. Distribuit în România de HBO.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…