Home Stiri S-a lansat o nouă televiziune cu seriale dramatice, Epic Drama. Ce seriale va avea și pe ce rețele de cablu se va vedea

S-a lansat o nouă televiziune cu seriale dramatice, Epic Drama. Ce seriale va avea și pe ce rețele de cablu se va vedea

0
0
Harlots_Season1, Episode 1, Photo credit: Liam Daniel/Monumental

Viasat World lansează astăzi, în România și mai multe țări europene, canalul de seriale dramatice Epic Drama. În România, postul este disponibil de astăzi în oferta AKTA, urmând a fi inclus ulterior în grilele operatorilor parteneri, inclusiv RCS.

Epic Drama se adresează bărbaţilor şi femeilor cu vârste peste 25 de ani, dar va fi extrem de atractiv pentru toţi fanii serialelor dramatice, cărora le oferă acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite, inclusiv crime şi mister, adaptări literare, politică şi putere, serial de epocă, serial de război, acţiune, aventură, istorie reală şi fantasy.

Postul va difuza titluri, precum Harlots, Mr Selfridge şi Poldark, de la ITV Studios Global Entertainment; Miniaturista, de la all3media international; Restaurantul şi Versailles, de la Banijay Rights;

Familia Borgia, Justiţie Brutală şi Scrisoare pentru Evita, de la Beta Film şi Turn and Klondike de la Entertainment One (eOne) vor fi disponibile în exclusivitate pe noua platformă.

Irina Gofman, Preşedinte şi CEO Viasat World a declarat: “Suntem extrem de încântaţi să vedem că majoritatea operatorilor-cheie cu care colaborăm au ales să adauge Epic Drama în grila lor – o dovadă a importanţei pe care o acordăm înţelegerii nevoilor partenerilor noştri şi a scopului comun, acela de a oferi conţinut de calitate publicului. Suntem încrezători că varietatea propunerilor de conţinut pe care Epic Drama le oferă va transforma acest canal într-unul de success, care va oferi publicului acces la producţii dramatice de calitate, 24 de ore pi zi, în fiecare zi, oricând doresc să le vizioneze. Lansarea aceasta denotă agilitatea cu care, în calitate de distribuitor independent de conţinut, răspundem nevoilor publicului şi partenerilor, alături de ambiţia noastră de a ne creşte numărul de telespectatori şi acoperirea în teritorii.”

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…