Home Stiri Animația Simon’s Cat ajunge în România pe Comedy Central. Când începe?

Animația Simon’s Cat ajunge în România pe Comedy Central. Când începe?

0
0

Comedy Central va difuza animația Simon’s Cat. Săptămâna viitoare, mai exact, luni 18 decembrie, postul de televiziune lansează primele episoade din seria animată.

Un episod durează între unul și trei minute, de aceea realizarea unui episod poate dura de la 10 la 14 săptămâni, în funcție de lungime, numărul de personaje și complexitate, potrivit site-ul oficial al animației.

Vor fi difuzate 49 de episoade împărțite în șase grupuri, iar un grup înseamnă două luni de difuzare.

Simon’s Cat a fost creată de animatorul britanic Simon Tofield, inspirat de motanul său Hugh. Iar toate zgomotele și sunetele auzite în episoade sunt interpretate chiar de animator.

Felina a captivat publicul în încercarea ei de a-și domestici stăpânul, utilizând tehnici din ce în ce mai manipulatoare și mai dure pentru a obține hrană. Proprietarul îndură răutățile pisicii cu stoicism. Încăpățânată și neîndemânatică, Simon’s Cat face eforturi extraordinare pentru a-și completa meniul cu păsări, șoareci și pești. Mare parte din umorul desenelor animate vine din modul în care pisica eșuează în acest demers.

De asemenea, pentru a crea o singură secundă dintr-o animație Simon’s Cat e nevoie de între 12 și 25 de desene, aceasta fiind făcută cu ajutorul software-ului  Adobe Flash sau TV Paint.

Animația Simon’s Cat împlinește în curând 10 ani, fiind creată și lansată în anul 2008.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…