Home seriale turcesti Kanal D va difuza un nou serial turcesc, Kosem, realizat de producătorii Suleyman Magnificul

Kanal D va difuza un nou serial turcesc, Kosem, realizat de producătorii Suleyman Magnificul

0
1

kosem_kanal-d_tb730Kanal D se pregătește de un nou serial-fenomen. Postul va difuza din 23 ianuarie, în fiecare zi de luni până joi de la 20.00, serialul Kosem. Drama istorică are aceiași producători ca și Suleyman Magnificul.

Producția Kosem spune povestea uneia dintre cele mai puternice sultane din istoria Imperiului.

Serialul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20.00, iar serialul Furtună pe Bosfor, difuzat în prezent de post, va rămâne cu o difuzare, doar vinerea.

REZUMAT. Serialul recreează, in detaliu, o intreaga lume din Turcia Otomana, personajul central fiind de aceasta data sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului.

Penru acest serial a fost nevoie de costume si bijuterii, concepute specia, decoruri care recreeaza palatele si interioarele haremului Sultanei Kosem, iar pentru paretea de scenariu a fost nevoie și de consultanți istorici. Kosem a fost deja vândut în țări precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord etc.

Kosem adolescenta va fi interpretata de Anastasia Tsilimpiou, o foarte tanara si incantatoare actrita cu origini romanesti si grecesti. Acorul Ekin Koç ii da viata sultanului Ahmed, cel care se va indragosti iremediabil de frumoasa Kosem.

Nascuta pe o insula greceasca, in 1590 (dupa unele surse, in 1589), Kosem avea sa devina favorita sultanului Ahmed I. In calitate de regenta pentru un timp si apoi mama de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumita pentru actunile ei caritabile, dar a fost considerata si cea mai temuta sultana-mama din sirul celor care au condus Imperiul Otoman, o veritabila maestra in intrigi in perioada Sultanatului Femeilor.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…