Home Grile POSTURI CNA a aprobat: Sport.ro va avea și seriale. Costi Mocanu: „Noul sport național al romanilor este privitul la televizor”

CNA a aprobat: Sport.ro va avea și seriale. Costi Mocanu: „Noul sport național al romanilor este privitul la televizor”

0
0

costi-1_tb730Postul Sport.ro va difuza seriale precum MASH, Seinfeld, Bundy sau Prison Break. CNA a aprobat cererea Sport.ro de modificare a structurii de programe si a formatului din tematic sport, în tematic pentru bărbați, scrie Paginademedia.ro.

Postul va fi relansat cu noua grilă în prima parte a lunii februarie.

În noua formulă, televiziunea Sport.ro, parte a grupului Pro va avea mai bine de șase ore de seriale pe zi, programate în special pe tronsonul 16.00 – 23.00.

Televiziunea grupului Pro va avea producții precum MASH, Seinfeld, Familia Bundy, Prison Break, Doi bărbați și jumătate, Southern Justice, Cititorii de oase, Spion pe cont propriu sau Nikita. Nu vor lipsi nici titluri românești, produse de Pro TV în trecut: Vine poliția, Băieți Buni sau La Bloc.

„Este o dorinta a noastra de a ne replia avand in vedere conditiile din piata. Starea canalelor free to air de sport, cu exceptia Eurosport,  aproape pretutindeni este aceeasi. (…) Canalul Sport.ro, inca de la inceputurile sale sub acest brand a avut sloganul “noul sport national”, noi adaugam “noul sport national al romanilor este privitul la televizor”, a spus Costi Mocanu în fața membrilor CNA.
Jobs Database
Load More In Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Ce producții HBO au primit nominalizări la Emmy 2019. Lista completă

HBO, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019: 137 de nominalizări. Compania și-a bătu…