Home Seriale Documentare Documentar despre scriitoarea Margaret Atwood, pe HBO GO. Din martie

Documentar despre scriitoarea Margaret Atwood, pe HBO GO. Din martie

0
0
Margaret Atwood. Foto: HBO

Platforma HBO GO propune un nou documentar. Producția va fi despre scriitoarea Margaret Atwood și se va numi „Margaret Atwood: A Word After a Word After a Word is Power”.

Documentarul va fi disponibil pe 18 martie, pe HBO GO.

Timp de un an, filmul urmărește îndeaproape viața lui Margaret Atwood și călătoriile pe care le face alături de partenerul ei, Graeme Gibson, peste tot prin lume, unde este invitată să vorbească.

Documentarul dezvăluie, în premieră, detalii din viața lui Margaret Atwood precum copilăria ei în sălbăticia canadiană unde a crescut fără acces la televizor și a fost educată acasă, primele experiențe ca poetă la Harvard, întâlnirea cu partenerul ei Graeme Gibson și activismul lor politic.

Cele mai importante lucrări ale lui Atwood sunt explorate și discutate pe parcursul filmului, punctând influențele și motivațiile personale și societale pe care își bazează poveștile. Detaliile din viața privată sunt împărtășite atât de către ea, cât și de prieteni și familie.

Documentarul include imagini cu Margaret Atwood, Graeme Gibson, Ane Crabtree, Elisabeth Moss, Sarah Polley și mulți alții. Lectura fragmentelor de proză și poezie semnate de Atwood este realizată de Tatiana Maslany.

Nancy Lang și Peter Raymont sunt regizorii și producătorii documentarului.

Margaret Atwood a scris 18 romane, 18 volume de poezie, 11 opere de non-ficțiune, 9 colecții de proză scurtă de ficțiune, 8 cărți pentru copii și două romane grafice, alături de câteva ediții limitate de poezie și ficțiune.

CITEȘTE ȘI: „Friends” se întorc în România. Nu pe Netflix! Toate sezoanele „Prietenii tăi”, pe o altă platformăJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …