Home Seriale TV Camera de gardă se întoarce la Diva. Covid-19, în prim-plan: „Nu știam dacă vom mai filma ultimele trei episoade”

Camera de gardă se întoarce la Diva. Covid-19, în prim-plan: „Nu știam dacă vom mai filma ultimele trei episoade”

0
0

VIDEO. Camera de gardă revine, la Diva. Sezonul șase al seriei debutează duminică, 7 martie, de la 20:00.

Noul sezon aduce curajoasa echipă de medici și asistente și continuă să expună viața medicală și profesională a medicilor din Chicago.

La începutul acestui sezon, subiectul COVID-19 este în prim plan, iar tot personalul spitalului trebuie să se adapteze la noua stare de „normalitate” impusă pandemiei. În timp ce unii pot lucra de acasă pentru a se proteja, majoritatea luptă din plin cu noua amenințare.

Dr. Ethan Choi (interpretat de actorul Brian Tee) este numit noul șef al departamentului Urgențe, Dr. Daniel Charles (Oliver Platt) preia inițiativa de a-și ajuta colegii psihic să treacă peste impactul emoțional, Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) este nemulțumit de managemntul spitalului și are o reacție critică, iar April Sexton (Yaya DaCosta) se ocupă de unitatea dedicată COVID-19.

Brian Tee, care dă viață personajului Dr. Ethan Choi, despre noul sezon:

  • Tipic pentru Dick Wolf (scenaristul) și pentru acest serial, subiectul COVID-19 este în prim plan și este tratat de la începutul sezonului. Vrem să arătăm publicului ce se întâmplă în mod real în această situație. Sezonul debutează chiar în plină pandemie, nu înainte, nu după.
  • Acest sezon prezintă cât se poate de bine munca în echipă depusă de întreaga distribuție și personalul auxiliar și demonstrează că în munca în echipă fiecare este responsabil de el și de colegii lui. Noi am lucrat în condiții de maximă siguranță sanitară pe platou, dar trebuie să înțelgem că și în viața reală suntem responsabili unii pentru alții.
  • Zilele premergătoate pauzei de filmare au fost foarte nesigure, primeam multe informații din exterior și despre toate evenimentele din lume. Filmam pentru episodul 20 si nu știam dacă le vom mai filma pe ultimele trei. Au existat zvonuri și am fost informați într-o joi, că vineri o sa fie ultima zi de filmare. Nu am știut cât va dura, care sunt consecințele, era totul mare necunoscută, toată țara era în situația asta.
  • Am extrem de mult respect si apreciere pentru cadrele medicale. În acest sezon și cele ce vor urma vor fi reflectate responsabilitatea, recunoștința și apreciere a pentru faptele lor. Eu voi încerca să redau asta cât mai bine.

„În timpul filmărilor personalul a lucrat în condiții de maximă siguranță sanitară pe platou, iar filmările au fost întrerupte când, în urma unui test rapid, un membru al echipei a fost depistat pozitiv”, spun oficialii postului TV.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Serialul spaniol Elita revine cu sezonul patru. Când apare pe Netflix?

Netflix vine cu vești bune pentru fanii serialului spaniol Elite (Elita). Producția se înt…