Home Seriale TV INTERVIU. Georgia Blizzard, din Thor: Ragnarok, despre noul serial în care joacă: „Este distractiv să joci un rol negativ”. Începe duminică

INTERVIU. Georgia Blizzard, din Thor: Ragnarok, despre noul serial în care joacă: „Este distractiv să joci un rol negativ”. Începe duminică

0
0

INTERVIU. „Am susținut o audiție pentru rol din Australia, unde locuiam la acea vreme. M-am filmat și am trimis momentul la Londra. La câteva săptămâni după aceea am avut o întâlnire Skype cu regizorul”, povestește actrița Georgia Blizzard (care a mai jucat în producții ca Thor: Ragnarok și Emu Runner) despre castingul pentru serialul The Singapore Grip.

Georgia Blizzard dă viață personajului Joan Blackett, în noul serial care va debuta la postul Epic Drama, duminică, 7 martie, de la ora 22:00.

Cu această ocazie, Blizzard a acordat un scurt interviu pentru Paginadeseriale.ro. Subiectele pricipale ale dialogului, desfășurat online, au fost legate de rolul său și cum este construit, castingul desfășurat „la distanță” și pandemia care a blocat multe proiecte.

„A fost prima dată când am jucat într-o dramă de epocă, plasată în anii 1940. Joan este extrem de încrezătoare și sigură de sine. Nu cred că veți vedea prea multe tinere personaje feminine că sunt atât de agresive în a-și urmări obiectivele. A fost ceva diferit, dar a fost și lucrul care m-a atras cel mai mult”, punctează actrița.

Înainte de interviu, câteva detalii despre serial:

Acțiunea este plasată în anul 1941. Pentru baronul de cauciuc Walter Blackett și familia sa, viața din 1941 Singapore este una bogată și privilegiată, iar ororile războiului sunt indepărtate.

Planurile lui Blackett de a-și consolida puterea sunt puse în pericol când partenerul său de afaceri, domnul Webb, este incapabil să meargă mai departe, iar partea sa din companie ar putea trece la fiul său Matthew.

Cu această problemă, Walter și fiica sa Joan trebuie să facă orice pentru a înlătura amenințarea pe care o prezintă Matthew, atras de omisteriosul disident chinez, Vera Chiang.

Ai putea spune că este unul dintre ticăloșii pașnici

Paginadeseriale.ro: Cum ai fost aleasa pentru rol?

Georgia Blizzard: Am susținut o audiție pentru rol din Australia, unde locuiam la acea vreme. M-am filmat și am trimis momentul la Londra. Câteva săptămâni mai târziu, mi-au cerut să mai fac un filmuleț. La câteva săptămâni după aceea am avut o întâlnire Skype cu regizorul. Cred că am mai dat o probă și apoi mi-au oferit rolul.

Paginadeseriale.ro: Este greu pentru tine să iei parte la un casting online, decât la un casting real?

Georgia Blizzard: Este un cadou atât de mare să trăim în această epocă tehnologică. Să mă pot filma și să pot trimite un moment pentru o audienție oriunde în lume este într-adevăr o oportunitate. Cred că a fost, de fapt, un lucru grozav și este ceva cu care actorii ar trebui să devină din ce în ce mai confortabili, mai ales în ultimul an, când nu am reușit să mergem personal să întâlnim directorii de casting. Cred că toți am fost nevoiți să ne adaptăm.

Paginadeseriale.ro: Cum iti construieste personajul?

Georgia Blizzard: O urmărim pe Joan și pe tatăl ei Walter, în timp ce ei complotează și luptă pentru a-și proteja Imperiul. Așadar, împărtășesc un obiectiv, dar au tactici diferite despre cum îl vor atinge. Unul dintre marile ei atuuri este farmecul. Este capabilă să intoxice oamenii din jurul ei și este nemiloasă cu ceea ce își dorește. A fost foarte distractiv de jucat și cred că este foarte distractiv să te uiți și la cineva care te poate atrage și te poate da la o parte, când a terminat cu tine.

Paginadeseriale.ro: De unde ți-ai luat inspirația pentru acest personaj?

Georgia Blizzard: M-am uitat la marile clasici „femei fatale”, din acea vreme. Este destul de unică, nu este ca multe dintre tinerele personaje feminine din acea vreme. Are o mulțime de trăsături feminine, dar are și multe trăsături masculine. Poate fi destul de agresivă, dar este, de asemenea, foarte moale și am fost mai interesată de acea dinamică. În ceea ce privește relația cu tatăl ei, cred că David Morrissey și cu mine am fost cu adevărat interesați de același fel de dinamică, cât de departe să împingem anumite lucruri și când să ne retragem.

Paginadeseriale.ro: E un personaj pozitiv sau unul negativ?

Georgia Blizzard: Presupun că ai putea spune că este unul dintre ticăloșii pașnici. Ea este un fel de intruchipare a unora dintre lucrurile cu adevărat negative din acea perioadă de timp. Încapsulează acea lăcomie și acea aroganță colonială la care ne uităm acum și ne dăm seama că nu este un lucru grozav, ceea ce a fost distractiv de jucat. Este întotdeauna distractiv să joci un rol negativ.

Paginadeseriale.ro: Cât de diferit e față de alte roluri pe care le-ai avut?

Georgia Blizzard: Foarte diferit. A fost prima dată când joc într-o dramă de epocă, în anii 1940. Este extrem de încrezătoare și sigură de sine. Nu cred că veți vedea pre multe tinere personaje feminine că sunt atât de agresive în a-și urmări obiectivele. A fost ceva diferit, dar a fost și lucrul care m-a atras cel mai mult.

Paginadeseriale.ro: Vor mai fi si alte proiecte în universul Marvel?

Georgia Blizzard: Ar fi minunat. Nu exista ceva în acest moment, dar niciodată nu spun niciodată. A fost o experiență atât de interesantă și pentru că a fost primul meu rol pe care l-am avut după absolvirea școali de teatru. Mă uit înapoi la toată experiența asta cu drag.

Paginadeseriale.ro: Ai mai avut și alte proiect în această perioadă marcată de pandemie?

Georgia Blizzard: În acest moment nu. Cred că întreaga industrie s-a luptat să treacă în siguranță prin această perioadă. O mulțime de lucruri au stat pe loc. Sper că, odată cu vaccinurile, lucrurile încep să se miște și să ne apropiem de o aparență normalitate. Cred că toată lumea este dornică să vadă mai multe filme și seriale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…