Home Seriale TV „Friends” se întorc în România. Nu pe Netflix! Toate sezoanele „Prietenii tăi”, pe o altă platformă

„Friends” se întorc în România. Nu pe Netflix! Toate sezoanele „Prietenii tăi”, pe o altă platformă

0
0

După ce a ieșit de pe Netflix la finalul anului 2020, serialul Friends („Prietenii tăi”) va fi disponibil pe platforma HBO GO. Toate cele 10 sezoane se vor putea urmări din 15 aprilie.

Warner Media, compania care deține drepturile pentru serial, a introdus producția pe noua sa platformă, HBO Max, lansată în mai 2020.

Friends îi are în distribuție pe Jennifer Aniston, în rolul Rachel Green, Courteney Cox, în rolul Monica Geller, Lisa Kudrow, în rolul Phoebe Buffay, Matt LeBlanc în rolul Joey Tribbiani, Matthew Perry, în rolul Chandler Bing, și David Schwimmer, în rolul Ross Geller.

Pe parcursul celor 10 sezoane, o serie de actori și actrițe de top au avut roluri episodice în serial, precum Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder, Christina Applegate și Julia Roberts.

Friends este creat de Marta Kauffman și David Crane, producători executivi, alături de Kevin Bright.

Serialul Friends a fost difuzat din septembrie 1994 până în mai 2004, are 10 sezoane și 236 de episoade și este unul dintre cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile, clasându-se anual printre primele 10 cele mai vizionate show-uri americane.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4.…