Home Seriale TV Serinda Swan, despre sezonul trei din Medicul Legist: „Covidul devine un personaj”. Noile episoade încep joi

Serinda Swan, despre sezonul trei din Medicul Legist: „Covidul devine un personaj”. Noile episoade încep joi

0
0

„Cred că dacă aș fost într-un serial nou și ar fi trebuit să întâlnesc pentru prima dată oameni cu măști, cred că ar fi fost mult mai dificil, așa că am multă empatie pentru oameni care se află în acea situație”, spune actrița Serinda Swan, cea care-i dă viață personajului Jenny Cooper în serialul Medicul Legist.

Noul sezon, cel cu numărul trei, din Medicul Legist (Coroner) începe joi, 4 martie, de la ora 21:00, la postul Diva.

În acest context câțiva actori din serial „s-au întâlnit” virtual, într-o conferință de presă online, cu jurnaliști din toată lumea. La discuții au participat și jurnaliștii Paginadeseriale.ro.

La întrebările presei a răspuns și actrița Serinda Swan, pe lângă actorii Roger Cross (detectivul Donovan „Mac” McAvoy), Andy McQueen (detectivul Malik Abed), Morwyn Brebner (creatorul seriei) și Adrienne Mitchell (producător executiv).

Citește și: Medicul Legist revine cu sezonul trei, la Diva. Detectivii Donovan și Malik Abed, despre noile episoade: „E diferit să filmăm în pandemie”

Mai jos, câteva declarațiile actriței din rolul principal.

Înainte, câteva date despre sezonul trei. Noul sezon o urmărește pe Jenny Cooper în procesul de vindecare, după despărțirea de iubitul ei, Liam. Plin de cazuri personale și sensibile, sezonul cu numărul trei mai aduce în atenția fanilor ședințe dure de terapie și întâlniri personale uneori incomode, alteori minunate.

Medicul Legist (Coroner) este un serial de investigații criminalistice, care o urmărește pe Jenny Cooper. Ea investighează decese suspecte în Toronto.

Este foarte neconvențional acest sezon

  • Este foarte neconvențional acest sezon. În primul rând, din cauza situației cu Coronavirusul, e un fel de terapie de grup acest sezon. Nu știu despre voi, dar știu ca eu am avut un mix de sentimente traversând perioada aceasta, iar totul e sporit din cauza aceasta.
  • Cred că Jenny e foarte atentă cu emoțiile ei la început din cauza faptului că în jurul său există multă moarte si durere.
  • În sezonul trei, cred că este foarte important pentru Jenny să se dezvolte în general. Cred că cea mai interesantă parte pentru mine este evoluția traumei ei și evoluția ei ca mamă, prietenă și ca legist, doar văzând cum toate acestea se împletesc cu trecutul ei.
  • Suntem o echipă incredibilă și destul de sudată. Auzeam oameni înainte, spunând: „Suntem ca o familie”, dar avem într-adevăr un grup de oameni incredibil. Cred că dacă aș fi într-un serial nou și ar trebui să întâlnesc pentru prima dată oameni cu măști, cred că ar fi fost mult mai dificil, așa că am multă empatie pentru oameni care se află în acea situație.
  • Pentru noi, există o mulțime de încercări. Există o mulțime de „oh, Doamne, îmi pare rău, nu te-am recunoscut!”
  • Cred că toți încercăm să fim cât mai conștienți unii de alții și să arătăm compasiune atât cât putem.
  • Pentru că și Jenny se confruntă cu pandemia, totul pare a fi intr un fel de așteptare. Cred că după ce Liam pleacă la sfârșitul sezonului doi, evident că există o gaură imensă în viața lui Jenny. Lucrează foarte mult cu tatăl ei și relația cu acesta merge foarte bine, dar este dificil pentru ea să urmărească cum demența îi deteriorează corpul. De asemnea își face griji pentru el pentru că Covidul este peste tot. Cred că fiecare relație se dezvoltă puțin mai încet, deoarece Coronavirusul devine un personaj, în esență. Există, de asemenea, o poveste foarte frumoasă între Donovan și Jenny.
  • Am adus mult mai multă comedie în acest sezon, ceea ce îmi place foarte mult.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…