Home Seriale TV Medicul Legist revine cu sezonul trei, la Diva. Detectivii Donovan și Malik Abed, despre noile episoade: „E diferit să filmăm în pandemie”

Medicul Legist revine cu sezonul trei, la Diva. Detectivii Donovan și Malik Abed, despre noile episoade: „E diferit să filmăm în pandemie”

0
0

Medicul legist revine. Diva aduce sezonul trei al serialului Coroner (Medicul legist), cu actrița Serinda Swan (Jenny Cooper) în rol principal.

Debutează joi, 4 martie, de la ora 21:00. Va fi programat în fiecare joi, la Diva.

În acest context câțiva actori din serial „s-au întâlnit” virtual, într-o conferință de presă online, cu jurnaliști din toată lumea. La discuții au participat și jurnaliștii Paginadeseriale.ro.

La întrebările presei au răspuns Roger Cross (detectivul Donovan „Mac” McAvoy), Andy McQueen (detectivul Malik Abed), Morwyn Brebner (creatorul seriei) și Adrienne Mitchell (producător executiv).

Mai jos, câteva declarațiile ale acestora.

Înainte, câteva date despre sezonul trei. Noul sezon o urmărește pe Jenny Cooper în procesul de vindecare, după despărțirea de iubitul ei, Liam. Plin de cazuri personale și sensibile, sezonul cu numărul trei mai aduce în atenția fanilor ședințe dure de terapie și întâlniri personale uneori incomode, alteori minunate.

Medicul Legist (Coroner) este un serial de investigații criminalistice, care o urmărește pe Jenny Cooper. Ea investighează decese suspecte în Toronto.

Este fost medic la camera de gardă și mamă singură. Aceasta descoperă că are o relație specială cu moartea după decesul soțului său, când îi este dezvăluit un secret din trecut. Serialul este inspirat de seria de cărți a lui M.R. Hall.

Actorii – Roger Cross și Andy McQueen – au vorbit despre provocările filmatului în pandemie, despre noul sezon și despre cum vor crește personajele pe care le interpretează de la un sezon la altul.

Roger Cross și Andy McQueen

Câteva dintre declarațiile celor doi:

Roger Cross:

  • Este foarte diferit să filmăm în condiții de pandemie. Purtăm măști și trebuie să păstrăm o distanța de câțiva metri între noi, iar acest lucru schimbă puțin lucrurile.
  • Unii oameni nici măcar nu se pot apropia de noi. Nu putem interacționa cu oamenii și se schimbă foarte mult situația în acest caz. Ca actori, obținem multe informații unii de la alții prin contactul vizual, prin limbajul corpului. În calitate de actor, trebuie să fim receptivi la ceilalți. Acum, o parte din asta nu mai există, din cauza măștii.
  • Vom avea de a face cu multe provocări în noul sezon. După cum unii dintre voi știți deja, McAvoy va avea unele probleme de sănătate cu care va trebui să se confrunte. Trebuie să învețe să se bazeze pe ceilalți, pentru că, ca un om puternic și responsabil, uneori este greu să fii vulnerabil și să permiți oamenilor să te ajute când ai nevoie.
  • Avem nevoie unii de alții și oricât de puternici am fi, fizic, emoțional sau mental, trebuie să învățăm să ne bazăm pe ceilalți atunci când avem nevoie.
  • Este și un semn de forță, a putea spune „ascultă, nu pot face asta singur, am nevoie de tine”. Cred că aceasta este cea mai mare schimbare pentru McAvoy, în acest sezon.
  • Ce mă inspiră? Una dintre persoanele pe care le-am urmărit întreaga mea carieră este Sidney Poitier, din To Sir, with love și Guess Who’s Coming to Dinner.
  • Mă inspiră Denzel Washington și Gary Oldman. M-au inspirat să fiu mai bun în ceea ce fac.

Andy McQueen:

  • Da, cu siguranță se schimbă o mulțime de lucruri în ceea ce privește apropierea de oameni (n.r. – din cauza pandemiei). Nu este același fel de vibrație pe platou, deoarece toată lumea trebuie să păstreze distanța de siguranță.
  • Cred că din această cauză, provoarea prin care trece Mac duce și la faptul că Malik trebuie să acționeze într-un mod în care nu a mai trebuit să acționeze până acum și să ia, într-un fel conducerea uneori. Va fi interesant să vedem cum se descurcă cu asta.
  • Îl vom vedea intrând mai mult în rolul său de detectiv și îl va lua mai în serios. Cred că devine un detectiv mai bun.

Despre cum filmezi un serial în pandemie au vorbit și Morwyn Brebner (creatorul seriei) și Adrienne Mitchell (producător executiv).

Adrienne Michell: „În privința locațiilor a trebuit să fim foarte stricți de această dată. Nu puteam risca să fim în situația în care eram prea mulți oameni. A trebuit să ne luam măsuri speciale pentru dezinfecția locațiilor. A foar nevoie sa alegem locații spațioase pentru că nu puteam ține echipa într-un spațiu mic timp de câteva ore. A fost într-adevăr o abordare complet nouă a filmărilor. Nu ne putem deplasa dintr-o locație în alta, așa cum am făcut înainte. A trebuit să rămânem mai mult timp într-o locație pentru că ar fi fost greu cu transportul, nu putea fi mai multe de 2 oameni într-o mașină.”

Morwyn Brebner: Am avut situații în care am filmat într-un subsol și nu puteam avea decât șase persoane pe set. A durat o veșnicie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Irina Margareta Nistor, voce într-o campanie Netflix de Ziua Femeii. Listă de producții cu femei care au scris istorie

VIDEO. Netflix marchează Ziua Femeii, printr-o campanie cu Irina Margareta Nistor. De asem…