Home Seriale TV FOTO. Michelle Obama, într-o serie pe Netflix. Barack Obama, printre producători. Primele imagini

FOTO. Michelle Obama, într-o serie pe Netflix. Barack Obama, printre producători. Primele imagini

0
0

Michelle Obama, fostă prim primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, va fi personaj principal într-o serie Netflix.

De altfel, Barack și Michelle Obama se numără printre producătorii seriei.

Se numește Waffles și Mochi și va fi lansată pe 16 martie, iar astăzi au fost publicate primele imagini.

Formatul seamănă cu cel al teatrului de păpuși. Sunt zece episoade, cu o durată de 20 de minute fiecare.

Păpușarii sunt Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi și Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi) și George Konner (vocea lui Intercommy).

Sinopsis: Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață.

Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor. Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete.

Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă minunea mâncării și descoperă că fiecare masă este o șansă de a-ți face noi prieteni.

„Waffles + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume”, spune reprezentanții Netflix.

Showrunners sunt Erika Thormahlen și Jeremy Konner. Producători executivi sunt Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack și Michelle Obama, iar compania de producție este Higher Ground ProductionsJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…