Home Seriale TV TVR 2 difuzează trei seriale, cu actorul Gabriel Garko în distribuție

TVR 2 difuzează trei seriale, cu actorul Gabriel Garko în distribuție

0
0
Foto: TVR

TVR 2 va difuza în perioada următoare trei producții în care apare actorul Gabriel Garko, anunță reprezentanții postului.

Garko va apărea în două producții care debutează săptămâna aceasta. Este vorba de miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” (în 10 şi 11 februarie), urmată de serialul „În apărarea fiului” (din 17 februarie).

Din martie, în fiecare sâmbătă, un alt serial cu Garko în distribuție va fi dufzat de TVR 2 – „Păcatul și rușinea”.

Miniseria „Rudof Valentino: destinul unei legende” – 10 și 11 februarie, de la 21:10, pe TVR 2

Spunea povestea lui Rudolf Valentino, care a murit la numai 31 de ani, în culmea gloriei şi a popularităţii. Dispariţia sa bruscă în urma complicaţiilor provocate de peritonită a stârnit printre admiratoare o adevărată isterie în masă, cu zeci de sinucideri.

Serialul „În apărarea fiului” – Din 17 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21.10, pe TVR 2

De-a lungul a opt episoade, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie înstărită. Doar că un personaj din umbră manipulează o serie de evenimente tragice pentru a provoca ruina acestei familii şi foloseşte o serie de dovezi false prin care îl scoate vinovat pe Andrea.

Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie să îşi dovedească nevinovăţia. Dar pentru ca acest lucru să poată fi posibil, el trebuie să dezlege misterele întregului complot în care corupția se amestecă cu invidia, prostituția, dragostea și relațiile incestuoase.

„Păcatul și rușinea” – Din a doua jumătate a lunii martie, pe TVR 2

Acţiunea începe la sfârşitul anilor 1930, în Roma sfâșiată de dictatură și controlată de fascişti, când destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi, militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă.

Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întretaie pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe dubioase, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …