Home Seriale TV Nume noi în noul sezon Profu`. Cântăreața Jo este Rebecca

Nume noi în noul sezon Profu`. Cântăreața Jo este Rebecca

0
0

Sezonul al doilea al serialului Profu` revine la Pro TV cu nume noi în distribuție. Primul nume anunțat este artista Jo, care a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul X Factor.

În noul sezon al serialului, care va debuta la Pro TV pe 11 februarie, de la 21.30, cântăreața Jo o va interpreta pe Rebecca, „un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.”

Jo – Ioana Ancuța:

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultății, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial/film. Sunt o persoană foarte emotivă și nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparențelor și a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”.

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări și și-ar dori să repete experiența:

„Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat și m-a făcut să mă simt minunat și să mă relaxez. Ne-am înțeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionați și inspiraționali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obișnuiesc și să îmi intru foarte bine in mână, s-au și terminat filmările! MAI VREAU!!!”.

Jo, pe numele său Ioana Ancuța, este născută pe 29 august 1994, și este din Slatina. A devenit cunoscută în 2012 după ce a participat la show-ul X Factor, de pe Antena 1, și a ieșit pe locul al doilea.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seria Misterele Aurorei Teagarden revine la Diva

Televiziunea Diva reia, în acest final de februarie, seria de filme Miseterele Aurorei Tea…