Home Seriale TV Un nou serial turcesc se vede pe Happy Channel, la început de martie

Un nou serial turcesc se vede pe Happy Channel, la început de martie

0
0

Happy Channel difuzează un nou serial turcesc, la început de martie. Se numește „Alegerea” (Babil) și va fi difuzat începând din 4 martie, de la ora 20:00.

În primă fază, serialul turcesc se vede trei zile pe săptămână, în perioada 4-6 martie. Din 11 martie se va putea urmări doar joia și vinerea, de la 20:00, anunță reprezentanții Intact.

Serialul Alegerea îl are în centrul acțiunii pe Irfan (Halit Ergenç), un profesor universitar respectat, a cărui viață se schimbă însă peste noapte, când, în loc să fie avansat, este concediat.

Respins de universitate, ocolit de prieteni şi, pe deasupra, cu conturile blocate până când va reuși să-și dovedească nevinovăția, Irfan se află dejaîntr-o situație teribilă, care devine de-a dreptul îngrozitoare când află că băiețelul lui de 7 ani trebuie operat pe creier de urgență.

Pentru a face rost de banii pentru intervenţie, profesorul și soția lui, Eda (Nur Fettahoğlu), apelează la un prieten, Egemen (Ozan Güven), iar acesta îi duce la șeful lui, Suleyman (Mesut Akusta), un personaj dubios, pe cât de bogat, pe atât de lipsit de scrupule.

Irfan, care descoperă și că fosta lui iubită, Ilay (Birce Akalay) este acum amanta lui Suleyman, ia bani cu împrumut de la acesta, dar plănuiește să-l înșele. Așa începe periculoasa aventură a unui om corect, forțat de împrejurări să joace murdar.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4.…