Home seriale turcesti Bahar Viata furata Bahar Viata furata Episodul 4

Bahar Viata furata Episodul 4

0
1

Bahar Viata furata Episodul 4Bahar Viata furata Episodul 4 , difuzat de Kanal D , joi 7 ianuarie 2016. Serialul turcesc Bahar Viata furata , este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Disparitia bunicului lui Bahar, Yusuf ,afecteaza din ce in ce mai mult familia acesteia. Yusuf este cautat de catre nepotul sau,Osman ,  care incearca din rasputeri sa gaseasca indicii.

In cele din urma, tanarul ii gaseste pe Ilyas si Nuran in anexa conacului lui Mehmet Emir, in care acestia tocmai se mutasera. Inspaimantata de aparitia neasteptata a  lui Osman, Nuran face tot posibilul ca acesta sa nu afle ce se intamplase cu unchiul sau.

Efsun este din ce in ce mai incantata de noua sa viata si este preocupata ca nimeni sa nu afle ca de fapt Bahar este fiica lui Mehmet Emir. Efsun face eforturi sa se integreze in inalta societate,  realizeaza ca nu se poate adapta cu usurinta la acest stil de viata.

Ates se simte din ce in ce mai atras de Bahar si isi petrece mai mult timp cu cea care ii furase inima si realizeaza ca este o persoana altruista, foarte diferita de sora ei, Efsun.

Ates oscileaza intre dragoste sa si razbunarea pe care o planuieste de multi ani , impotriva lui Mehmet Emir.

Mehmet Emir discuta cu Bahar, care ii povesteste despre bunicul ei si despre cum obisnuia acesta sa le alinte pe ea si pe Efsun.

Efsun observa apropierea dintre Ates si Bahar si face tot ce este posibil pentru a-l cuceri pe tanar.Jobs Database
Arata mai multe articole din Bahar Viata furata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…