Home Topuri Top 9 cele mai tari personaje din Riverdale

Top 9 cele mai tari personaje din Riverdale

0
2

Care sunt cele mai iubite personaje din serialul Riverdale? Publicația online popculture.tv a făcut un clasament cu nouă cele mai interesante personaje. Serialul a ajuns la sezonul trei și are câte un nou episod în fiecare joi pe Netflix.

În top intră personaje principale, dar și alte fețe la care ne-am aștepta mai puțin. În continuare, PaginadeSeriale prezintă Top 9 cele mai tari personaje din Riverdale:

9. Pop Tate (Alvin Sanders)

Este unul dintre cele mai liniștite personaje ale serialului. Proprietarul Pop’s Chock’lit Shoppe face parte din viața lui Archie și a prietenilor lu și adăpostește clubul La Bonne Nuit, deschis de Veronica Lodge la subsolul dinerului.

8. Alice Cooper (Madchen Amick)

Fosta membră a Southside Serpents și proprietară la The Riverdale Register, Alice Cooper este mama lui Betty și a lui Polly. Chiar dacă în ultimul sezon, Alice se dedică mai mult Fermei, rămâne o mamă devotată care apără interesele fetelor ei.

7. Toni Topaz (Vanessa Morgan)

Dacă inițial era „mărul discordiei” în relația lui Jughead cu Betty, Toni s-a dovedit a fi unul dintre cei mai loiali Serpents și luptă împotriva Ghoulies alături de iubita sa, Cheryl Blossom.

6. Jughead Jones (Cole Sprouse)

Este unul dintre cele mai iubite personaje ale serialului. De-a lungul timpului, s-a dovedit a fi alături de prietenii săi, dar și de Southside Serpents.

5. Veronica Lodge (Camila Mendes)

Chiar dacă la început Veronica era doar o fată răsfățată venită de la New York, s-a adaptat foarte repede la viața din Riverdale. A cumpărat de la tatăl ei Pop’s Chock’lit Shoppe și a deschis La Bonne Nuit și se află alături de prietenii ei, toate acestea demonstrând că s-a schimbat și maturizat.

4. Kevin Keller (Casey Cott)

E un prieten devotat, dă întotdeauna sfaturi bune și nu îi este frică să vorbească despre orientarea sa sexuală și alte probleme ale lui.

 

3. Cheryl Blossom (Madelaine Petsch)

Rujul roșu și talentul cu arcul sunt două elemente care nu îi lipsesc lui Cheryl. Dacă la început era fata răsfățată a orașului Riverdale, acum pune prietenii pe primul loc, iar asta i-a adus un loc în Southside Serpents (și o jachetă roșie).

2. FP Jones (Skeet Ulrich)

Deși la început nu era cel mai bun tată pentru Jughead, pe parcurs a devenit unul și chiar dacă a fost impacat în nenumărate probleme cu legea, întotdeauna a avut o inimă bună.

1. Betty Cooper (Lili Reinhart)

De-a lungul celor două sezoane, Betty a rezolvat crimele și misterele din Riverdale, a fost alături de Jughead și de Southside Serpents, iar acum încearcă să le desprindă pe Polly și Alice din cultul pe care cele au început să îl practice alături de cei de la Fermă.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…