Home Stiri Serialul Netflix Sabrina vine cu un episod special de Crăciun

Serialul Netflix Sabrina vine cu un episod special de Crăciun

0
0

Netflix aduce puțină magie (neagră) de Crăciun: un episod special din Sabrina: Între lumină și întuneric. Abia lansat în luna octombrie, în preajma Halloween-ului, povestea Sabrinei continuă.

Episodul special din sabrina va fi pe Netflix pe 14 decembrie, potrivit unui anunț făcut pe Twitter de creatorul seriei Roberto Aguirre-Sacasa.

Ce am aflat despre episodul special:

Biserica Nopții sărbătorește solstițiul de iarnă – cea mai lungă noapte din an – cu familiile care se strâng în jurul focului de lemne pentru a cânta colinde păgâne și pentru a spune povești cu fantome.

Și cum solstițiul de iarnă este și momentul în care linia lumea aceasta și cea de apoi este tot mai subțire, este o vreme numai bună pentru ca Sabrina să încerce o ședință de spiritism pentru a lua legătura cu mama ei.

Dar Crăciunul este și despre oaspeți – bineveniți sau nu – și nu știi cine poate să coboare pe hornul șemineului.

Specialul de Crăciun este, din punct de vedere tehnic, al 11-lea episod al serialului Sabrina, din totalul de 20, comandate de Netflix. Restul de nouă episoade sunt în prezent în producție, urmând să fie lansate în 2019, posibil în prima parte, estimează presa internațională.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…