Home Seriale TV O actriță din „Sex Education”, în sezonul doi din „Bridgerton”

O actriță din „Sex Education”, în sezonul doi din „Bridgerton”

0
0

Nume nou în distribuția serialului fenomen Bridgerton. Este vorba despre Simone Ashley (Olivia din Sex Education, difuzat tot de Neflix), anunță Variety.

Netflix a confirmat pentru Variety că Simone Ashley va juca în cel de-al doilea sezon Bridgerton, anunțat recent de Netflix.

Ea îi va da viață personajului Kate Sharma, de care se îndrăgăstește Anthony Bridgerton. Este o femeie inteligentă și independentă. Pentru Anthony Bridgerton, câștigarea lui Kate nu va fi o sarcină ușoară.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Bridgerton. Creatorii Scandal și Grey’s Antomy lansează un nou serial pe Netflix

CITEȘTE ȘI: FOTO. Serialul Bridgerton, sute de costume de epocă în doar câteva episoade

Al doilea sezon din „Bridgerton” se va concentra pe Anthony Bridgerton.

Detalii despre serialul Bridgerton

Serialul este inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn. Romanele au fani pretutindeni, Au fost traduse în 32 de limbi și vândute în milioane de exemplare.

Fiecare roman are în centru pe unul dintre copiii familiei Bridgerton: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth.

Produs de Shondaland și creat de Chris Van Dusen, Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton.

Tânăra își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței.

Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat.

Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal.

Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului.

Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit.

Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…