Home Stiri Seriale americane VIDEO. Netflix pregătește lansarea sezonului doi al serialului Bridgerton

VIDEO. Netflix pregătește lansarea sezonului doi al serialului Bridgerton

0
0

Netflix pregătește sezonul doi al serialului Bridgerton, care a avut un succes răsunător, la aproape o lună după ce a avut premiera, chiar în ziua de Crăciun (25 decembrie).

Platforma de streaming anunță printr-un trailer lansarea sezonului doi, iar Julie Andrews, care dă glas personajului Lady Whistledown, are un mesaj special:

„Înalta societate este animată de ultimele zvonuri, așa că este marea mea onoare să le împărtășesc cu voi: Bridgerton se va întoarce oficial cu un al doilea sezon. Sper că ați păstrat o sticlă de ratafia pentru această ocazie încântătoare.

Inegalabila distribuție a serialului Bridgerton se va reîntoarce pe platouri în primăvara 2021. Această autoare a fost informată că Lord Anthony Bridgerton intenționează de acapareze sezonul social. Voi avea condeiul pregătit pentru a raporta toate activitățile sale romantice.

Cu toate acestea, dragă cititorule, înainte de a acapara secțiunea de comentarii cu rugămintea de a primi mai multe detalii incediare, află că nu am înclinația de a raporta mai multe detalii în acest moment. Răbadarea este o virtute până la urmă.”

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Bridgerton. Creatorii Scandal și Grey’s Antomy lansează un nou serial pe Netflix

CITEȘTE ȘI: FOTO. Serialul Bridgerton, sute de costume de epocă în doar câteva episoade

Detalii despre serialul Bridgerton

Serialul este inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn. Romanele au fani pretutindeni, Au fost traduse în 32 de limbi și vândute în milioane de exemplare.

Fiecare roman are în centru pe unul dintre copiii familiei Bridgerton: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth.

Produs de Shondaland și creat de Chris Van Dusen, Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton.

Tânăra își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței.

Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat.

Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal.

Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului.

Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit.

Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul.

Din distribuția serialului fac parte:

Phoebe Dynevor
Regé-Jean Page
Golda Rosheuvel,
Jonathan Bailey,
Luke Newton,
Claudia Jessie,
Nicola Coughlan,
Ruby Barker,
Sabrina Bartlett,
Ruth Gemmell,
Adjoa Andoh,
Polly Walker,
Bessie Carter
Harriet Cains,
Julie Andrews, care dă glas personajului Lady Whistledown.

Clipul care anunță lansarea sezonului doi BridgertonJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …