Home Seriale TV VIDEO. Anatomia lui Grey, sezonul 14. De săptămâna viitoare, la Diva

VIDEO. Anatomia lui Grey, sezonul 14. De săptămâna viitoare, la Diva

0
0

Serialul Anatomia lui Grey revine cu sezonul al 14-lea, pe DIVA. Postul va difuza episoade noi din 26 ianuarie, în fiecare marți, de la 21:00.

În noul sezon vor fi noi provocări pentru personalul de la Spitalul Grey Sloan Memorial din Seattle.

Noi povești de iubire, un scandal de imagine, medici care vor deveni pacienți, o nouă familie neconvențională și cazuri medicale memorabile se vor regăsi în noile episoade.

VEZI mai multe seriale de pe DIVA, AICI

Amelia (Caterina Scorsone) descoreră că are o problemă medicală ce necesită tratament urgent. Meredith (Ellen Pompeo) află că logodnica lui Nathan trăiește și are nevoie de o operație abdominală de urgență.

Este clar că această veste aduce relația lor într-un impas.

În noile episoade, Jackson (Jesse Williams) încearcă să repare greșelile tatălui său, iar Maggie (Kelly McCreary) ia parte la o cină ciudată în familie. Bailey (Chandra Wilson) caută cei mai talentați tineri medici și, după ce suferă o urgență medicală, ajunge în rolul de pacient al propiului spital.

Owen (Kevin McKidd) are parte de multe probleme, pe lângă care trebuie să facă față și la întoarcerea lui Teddy (Kim Raver), care va ocupa o poziție foarte importantă în ierarhia spitalului.

VIDEO. Sezonul 14 Anatomia lui Grey se vede pe DIVAJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …