Home Seriale TV Serialul Winx Saga continuă cu sezonul al doilea

Serialul Winx Saga continuă cu sezonul al doilea

0
0

Serialul fantastic Winx Saga, lansat în luna ianuarie pe Netflix, va avea și al doilea sezon, au anunțat reprezentanții companiei.

Totodată, reprezentanții Netflix au anunțat și că în noul sezon le vom reîntâlni pe Abigail Cowen în rolul lui Bloom, Hannah van der Westhuysen în rolul lui Stella, Precious Mustapha în rolul lui Aisha, Eliot Salt în rolul lui Terra și Elisha Applebaum în rolul lui Musa.

Netflix nu a anunțat încă data premierei celui de-al doilea sezon al Winx Saga, însă, dacă nu vor fi întârzieri legate de pandemie, am putea avea următorul sezon în prima parte a anului 2021. Reprezentanții companiei au anunțat că serialul va începe producția în decursul acestui an, în Irlanda.

Brian Young, creatorul serialului Jurnalele Vampirilor, va fi showrunner și producător executiv și în acest nou sezon al serialului fantasy.

Sezonul al doilea Winx Saga va cuprinde 8 episoade, fiecare având o durată de o oră.

Primul sezon din SOARTA: SAGA WINX a avut premiera globală pe Netflix pe 22 ianuarie 2021.

Brian Young despre serialul Winx Saga:

„Cele șase episoade din sezonul 1 ne-au introdus în această lume incredibil de bogată și în universul zânelor puternice care o locuiesc. Pe măsură ce povestea lui Bloom continuă să evolueze, de-abia aștept să aflați și mai multe despre Aisha, Stella, Terra și Musa! Plus că nu știi niciodată cine ar putea veni la Alfea următorul semestru…”.

Iginio Straffi, creatorul Winx Club & fondator și CEO al Rainbow Group spune:

„Winx se conectează cu publicul în adaptarea live-action la fel cum o face și în animație. De-a lungul anilor, am văzut Winx crescând într-un fenomen global și milioane de fani l-au urmărit cu fidelitate.

Datorită acestui sprijin loial, „Soarta: Saga Winx” este un succes masiv la nivel mondial, cu un al doilea sezon în desfășurare pe Netflix, care va continua povestea spre deliciul fanilor și al spectatorilor de pretutindeni”.

Despre Winx Saga:

Soarta: Saga Winx prezintă povestea maturizării a cinci zâne care urmează cursurile școlii Alfea, un internat magic din Lumea Cealaltă.

Acesta este locul unde cele cinci prietene trebuie să învețe să-și controleze puterile și unde se îndrăgostesc, au de-a face cu rivalități și înfruntă monștri care le amenință existența.

Creat de Brian Young (Jurnalele Vampirilor), serialul Soarta: Saga Winx este o readaptare live-action a desenului animat italian Winx Club, realizat de Iginio Straffi.

Citește și: Toate detaliile despre primul sezon Winx SagaJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…